2777
2789
عنوان

کنکوریا نظرتون چیه

58 بازدید | 7 پست

من امسال میرم یازدهم.. 

بنظرتون الان تو این تابستون دهمو جمع کنم کامل(تا حد زیادی مسلط شدم با اینکه طول سال تست زیاد نزدم ولی تو تابستون تلاش کردم جمع کنم) 

یا تو این مدت زمان تا اواسط مهر یازدهمو یه دور با ویدئو و تست بزنم و از مهر به بعدم بشینم دوره کنم و فقط تست بزنم و تشریحی حل کنم

البته آخر هفته ها هم یکم دهم کنارش بخونم و طول سال که وقتم آزاد تره دهمم هرشب یه زمان کمی اختصاص بدم

کدوم بهتره؟ 

هرکاری میکنی جان من یازدهمو زودتر تشریحی و تستیشو شروع کن جوری باشه که پایان سال همه ی نهاییاشو ۲۰بگیریییی

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری میکنی جان من یازدهمو زودتر تشریحی و تستیشو شروع کن جوری باشه که پایان سال همه ی نهاییاشو ۲۰بگ ...

دوست دارم اینکارو بکنم ولی همش فکرم پیش دهمه نمیدونم چیکار کنممم

خیلیا میگن الان حتی کامل کاملم جمع کنم بازم باید تابستون بعدی بخونم چون اکثرش یادم رفته

جوریم نیست بگم پایه ای مشکل دارم فقط تستای خیلی سخت نزدم 

نظر شما چیه

دوست دارم اینکارو بکنم ولی همش فکرم پیش دهمه نمیدونم چیکار کنمممخیلیا میگن الان حتی کامل کاملم جمع ک ...

ببین اینا همش ار کمالگرایی میاد ،برای همین بهت پیشنهاد میکنم وعده ی روزتو به ۴قسمت تقشیم کنی صبح ظهر عصر شب دو وعدشو دهم بخون دو وعدشو یازدهم تا حس کمالگراییت ازبین بره ولی یازدهمو نذار برای مهر ازالان بخون اگخ هدفت پزشکی و دندونه یازدهم باااااااااید ۲۰یا ۱۹ بشی کمتر قبول نیست اصلا به کم راضی نباش هروقت به کم راضی شدی فاتحت خوندست

ببین اینا همش ار کمالگرایی میاد ،برای همین بهت پیشنهاد میکنم وعده ی روزتو به ۴قسمت تقشیم کنی صبح ظهر ...

اکثر روزا کلاس تابستونی مدرسه داریم که تایم صبح و ظهرم میره برای همین تو این منگنه موندم

متوجه شدممم حتما شروع میکنم

اکثر روزا کلاس تابستونی مدرسه داریم که تایم صبح و ظهرم میره برای همین تو این منگنه موندممتوجه شدممم ...

🥲من همیشه تو حسرتام میمونه توروخدا درس بخون اگه سال اول قبول نشی دیگه حست میپره نپره هم اذیت میشی یه سال بمونی پشت