من سه تا بچه دارم و همسرم شغلش جوریه که تو ماه دو شب خونه س .این ماه جوری شد که بیست روز خونه موند بعد بچه های من وقتی همسرم خونه ست خیلی عاقل و مرتب غذاشونو میخورن و آرومن ...ولی وقتی اون نباشه که همین غروب رفت دعوا میکنن داد میزنن و سر گوشی که سرشام گفتم نمیخواد گوشی ببننید بعد شام دعوا گرفتن و منم با قاشق رو بشقاب کوبیدم گفتم چطور بابا خونه باشه غذاتون میخورید اون که نیست نمیخورید و دوتا بشقاب و یه پیاله شکست دیگه شامم نخوردن و دوتاشون الان گشنه ن یکیشون خوابید خیلی ناراحت و عصبی و پشیمونم ولی آخه چرا باید غذا نخورن چرا اون میره رفتار اینام تغییر میکنه
دلت نسوزه بزار از توام حساب ببرن ظاهرا زیادی شل کردی جدیت نمیگیرن . قاطعتر باش
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من... 🌓💛. ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن دور از تو بادا اهریمن ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی بردشت من ، باران تویی در چشم من ، تابان تویی ایران من.. ایران من آن مهر جاویدان تویییی(((:
اگ گرسنه بودن عین یه بچه خوب میخوردن ، گشنشون نبوده
بیخیال
کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من... 🌓💛. ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن دور از تو بادا اهریمن ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی بردشت من ، باران تویی در چشم من ، تابان تویی ایران من.. ایران من آن مهر جاویدان تویییی(((:
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
عزیزم هیچکسی با یه شب گشنه خوابیدن طوریش نمیشه. بزار بخوابن. کاری نداشته باش یه کم سرسنگین شو و باهاشون حرف نزن تا حساب کار بیاد دستشون. ولی اینو بدون هر چی بیشتر واسه غذا اصرار کنی بدتر لج میکنن. به جاش سعی کن چیزایی درست کنی که دوست دارن و بخورن.