2777
2789

این پست مخصوص والدین و همسران اینده هست .     از خود گذشتگی بیش از حد مادر، لباس نخریدن برای خودش و تمام انچه هست خرج بچه ها کردن اگر چه لذت بخش هست اما برای فرزندان اسیب زاست.   والدین باید به فرزندان یاد بدهند که پدر و مادر هم نیاز دارند سهم خوبی از غذا را بخورند، پوشاک خوب بپوشند‌.  و اما چرا: فرزند شما در دوران دبیرستان از حضور  شما خجالت نکشند. چون یاد نگرفتید خوب بپوشید‌.  همین یک نفرت پنهان ایجاد میکنه.  بدون اینکه فرد متوجه باشه.   و چرا فرزندان باید بدانند شما هم نیاز دارید. اگر این را ندانند در بزرگسالی هم نیازهای شما را نادیده می گیرند.  میدانند ولی چون شما به خودتان اهمیت نداده و همیشه نقش قربانی را داشته اید از شما متنفر میشوند. بحث طولانی هست لطفا در تربیت کودکان مهارت های روانشناسی لازم را یاد بگیرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.