2777
2789
عنوان

سر شام خوردن با بچه هام دعوام شد بدجور

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم خستم از دستشون پسرمم همین بود تا کمی بزرگتر شد و من باهاش سر و کله زدم دخترامم ولی هیچ ج ...

عزیزم من درسشو خوندم و کارم اینه به بچه ی لجباز اگه لج کنی لجباز تر میشه . داد و بیداد زیاد کردن هم باعث میشه که بچه ها جدیت نگیرن. سن نوجوانی هم کلا اکثرا خیلی ادیت کن میشن. فقط سعی کن بیشتر سکوت کنی اینجوری خودشون میفهمن.

بود می‌دونم بود من مادر بدی ام

گرسنه باشه میخورن

شما مسعول خوردن غذاشون نیستی 

دکتر انوشه میگه بچه هاتون تا 3 وعده میتونن غذا نخورن

صبح نخورن اشکال نداره

ضهر بازم اشکال نداره شبشم نداره

گرسنه شن از سنگ نرم تر میخورن

هرچقدر لج کنی بدتره

تند نرفتم میترسم تاثیر بد بذاره

به نظر من نه. حالا تند رفتی یا نرفتی،. الان نباید تسلیم بشی براشون غذا ببری و گرنه حرفت دیگه خریدار نداره. 

هر وقت گرسنه شدن خودشون بیان بگن. 

در ضمن استفاده از گوشی تایم داشته باشه. مثلا روزی یکساعت. در موقع غذا هم ممنوعه. 

اشتباه نکن .اتفاقا خیلی خوبه که از پدر حساب میبرن خوشابه سعادتت ‌بزار تو همون مادر مهربون وپناه براشون باشی اتفاقا کارت راحت شد .من بدبختی که از من حساب میبردن وپدرش راه دور کار می کرد ومثل ی مهمان میومد ومیرفت انگار ی مهمون غریبس اصلا کار به کار ما نداشت .ایقد سختی کشیدم .وفتی اون میومد هر کاری دلشون می خواست میکردن ونه نمی دونستم گلشون روبه پدرشون کنم دلم میسوخت .دعواشون نکن .گشنشون بشه غذا می خورن.هله هوله ومیوه قبل غذا بهشون نده بزار گوشنه بمون کا با ولع غذا بخورن.شکستن ظرفها هم اصلا ربطی به بچه ها نداشت .میدونی که چی می گم😄خودت می دونی ومن .دلت از این زندگی غمگینه که شوهرت دائم پیشت نیست .