2777
2789
عنوان

بچها ب نظرتون با شوهرم آشتی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 81 پست
دیروز ترخیص شد واسش باطری گزاشتن گفتن ۲۰ روز دیگه هم باید بیاد واسه یه عمل دیگه

خب اگه بری باید پرستاری کنی ؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه رو نمیدم میگن دیشب خودش رفته حموم پس حالش بد نیست

اگه باز ۷ صبح نمیاد بگه برو مراقب ننم باش برگرد خونه.

بخوای برگردی میاد دنبالت؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اگه باز ۷ صبح نمیاد بگه برو مراقب ننم باش برگرد خونه.بخوای برگردی میاد دنبالت؟

گفت برگرد گفتم بلیط نیست اتوبوسا رفتن واسه اربعین ی تعارف کرد ک میخای خودم بیام دنبالت قبول نکردم اونم اصرار نکرد موندم بره جنوب برگردم خونه 

برگرد وقتی پیام داده

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

گفت برگرد گفتم بلیط نیست اتوبوسا رفتن واسه اربعین ی تعارف کرد ک میخای خودم بیام دنبالت قبول نکردم او ...

به نظرم صبر کن خودش بیاد دنبالت.

تعارف چیه وظیفشه بیاد

درسته ولی خواهرش آدم اویزونی هست شوهرش چندوقته بیکاره اعتیاد داشته کل خرجش و شوهر من میده خیلی زورم ...

سر خواهرش اگه تا پا طلاق هم ببرش.یعنی چی یه نر گذاشته بالاسری خرجشون بقیه بدن بهر حال تحت تکلف شوهرشه...خداصبرت بده منم یجورایی مشکلات تورو دارم ولی با این تفاوت که مادرشوهر آشغال من خودش بیمه بگیر هست باز اگه حقوق نداشت میگفتم شوهرم مجبوره

خانواده داغونی دارم بجای اینکه حمایتگر باشن بدتر حال آدم و میگیرن روانم بهم ریخته

پس وقتی منت هم کشید برگرد

شوهرت و به زبون بگیر

از راهش واردشو

مطلقا نذار بفهمه خانواده ت حمایتت نمیکنن

بگو دلم برات تنگ شده بود دوست ندارم بخاطر دیگران بینمون فاصله بیفته 

از این حرفها

اره صبر میکنم تا خودش بیاد فعلا ک اون قیافه گرفته

از زمین به آسمون می‌باره.

من جای شما باشم سختی خونه بابا رو راحت تر تحمل میکنم تا رفتارهای این شوهر.

برا خودمم پیش اومده ها. ۴۰ روز موندم تا همسرم اومد عذر خواهی

سر خواهرش اگه تا پا طلاق هم ببرش.یعنی چی یه نر گذاشته بالاسری خرجشون بقیه بدن بهر حال تحت تکلف شوهرش ...

سالی یه بچه بدنیا میاره واقعا زور داره درد من خواهرشه مادرش زیاد رو اعصابم نیست