ایرج0میرزا مدیر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 1665 عنوان بچها ب نظرتون با شوهرم آشتی کنم | مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 81 پست چندروزه قهر آمدم خونه مادرم شهرستان بجای اینکه حالم بهتر شه بدتر شدم بخاطر مادرشوهر خواهر شوهر با شوهرم حرفم شد حالا شوهرم یکی دوبار پیام داده ک برگرد محل ندادم بنظرتون چیکار کنم 1404/05/23 | 21:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایرج0میرزا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 1665 از زمین به آسمون میباره.من جای شما باشم سختی خونه بابا رو راحت تر تحمل میکنم تا رفتارهای این شوهر.ب ... منم دارم تحمل میکنم کاش خانواده نرمالی داشتم اصلا نمیرفتم
حرمانن عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 1405 مارررررر شوهر نه مادر شوهر خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂
ایرج0میرزا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 1665 دلتنگی جلو هدفت رو نگیرهباید درستش کنی با برگشتنت درست میشه یا با موندنت؟؟ فرقی به حالش نداره انگار تو یه عالم دیگه هست دلتنگش نیستم خونه مامانم حالم بده
مامان_جون_می_می_نی عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 9159 واقعا همینه متوجه شدم مشکلت چیهباید خرج تراشی کنی همش که پول براش نمونه
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 15307 منم دارم تحمل میکنم کاش خانواده نرمالی داشتم اصلا نمیرفتم منم هر موقع با شوهرم اختلاف داشتم مامانم میگفت بچه داری مجبوری تحمل کنی.گفتم آخه مادر من زمان عقد بچه کجا بود؟ اون موقع چرا نذاشتین جدا بشم؟میترسیدن خرجم دوباره بیفته گردنشون یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
ایرج0میرزا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 1665 متوجه شدم مشکلت چیهباید خرج تراشی کنی همش که پول براش نمونه مشکل اینه خرج من نمیکنه پول قالیشویی رو از خرجی خونه دادم واسه من نداره
مامان_جون_می_می_نی عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 9159 مشکل اینه خرج من نمیکنه پول قالیشویی رو از خرجی خونه دادم واسه من نداره نکن نده بذار مجبورشه
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 57679 به خاطر یکی دیگ زندگی ات خراب نکن خودت دشمن شاد نکن دنیا دو روز برگرد وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد
ایرج0میرزا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 1665 منم هر موقع با شوهرم اختلاف داشتم مامانم میگفت بچه داری مجبوری تحمل کنی.گفتم آخه مادر من زمان عقد ب ... والا من از خرج خودم میزنم میدم به مادرم هیچوقت حمایت نکردن
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 15307 متوجه شدم مشکلت چیهباید خرج تراشی کنی همش که پول براش نمونه ای خواهر یه چیز میگی همینطوری.امیدوارم این مدل آدم سر راهت قرار نگیره.شوهر من از همه چی برام کم گذاشت گفت ندارم خرج نمیکنم. مزخرف ترین عروسی رو گرفت.۶ ماه بعد از عروسی رفت برا زنداداش هرزش گوشی خرید. یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 15307 والا من از خرج خودم میزنم میدم به مادرم هیچوقت حمایت نکردن تو که میدونی حامی نداری سعی کن فقط جیب خودتو پر کنی یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
مامان_جون_می_می_نی عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 9159 ای خواهر یه چیز میگی همینطوری.امیدوارم این مدل آدم سر راهت قرار نگیره.شوهر من از همه چی برام کم گذاش ... شوهر منم اوایل برای من حساب شده خرج میکرد برای خانواده ش لارج بودنذاشتم پول براش بمونههزینه تراشی میکردمتا از سرش افتاد
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 15307 شوهر منم اوایل برای من حساب شده خرج میکرد برای خانواده ش لارج بودنذاشتم پول براش بمونههزینه تراشی می ... میشه بگی چطوری؟من هر هزینه ای تراشیدم شوهرم زیر بارش نرفت یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم