2777
2789

راهکاری هست انجام بدم مثلا قبل خواب واقعا تو فکر این چیزا نبودم ولی خواب میبینم تا یکی دو روز زمان میبره یادم بره 

این دختره فامیل خودمه پیک می و جلو شوهرم بد لباس میپوشه من نمیرم اون میاد خونم گاهی نمیشه پیچوندش 

بعد همش شوخی میکنه عشوه میاد  یه جوریه ک خانوما شاید درک کنن چی میگ میفهمم بی منظور نی 

از طری شوهرمم ک انقدر ارومه تو جمعا با این میخنده حتی چرت و پرت بگه یعنی البته دیگ انقدر طرف صحبتش شوهرمه شابد مجبوره نمیدونم 

بعد گاهی راجبش ازم سوال میپرسه 

من خیلی حساس شدم دختره از من خیلی خوشگل تره من خیلی ناراحت میشم میگم نکنه تو فکر شوهرم چیزی میگذره و مقایسه ای کنه 

همش محتوا خوابم همینه خیانت و دوست داشتن و.. 

دارم دیونه میشم دیگ 

هر کاریم میکنم همو نبینن نمیشه احمق یجوری خودشو جا میکنه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

آدم بی خود به یکی بدبین نمیشه،یه جوری بپیچونش

یا مستقیم بگو خوشم نمیاد بیای خونم زندگیت ازناراحتی اون مهمتره

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مدت نسبت به زندادشم حساس شده بودم. خیلی جلف میپوشید و دوست نداشتم با اون تو یه جمع باشم. و مادرم هر هفته میاورد خونه باغ من!! یه روزی به مادرم گفتم من دوست ندارم باهاش تو یه جمع باشم لطفا اینو هر هفته نیار

یه بهونه بیار قطع رابطه کن باهاش

بهونه خیلی بود یا کلا خانواده جالبی نیستن منم نمیرم بیام باهاشون ولی دخترشون هی زنگ میزنه ک دارم میام مخصوصا تا بفهمه خونه بابامیم اونجا راحت تر میاد 

ی جوری میشه ک نمیتونم فرار کنم ازش تلاشمو میکنما نمیشه

آدم بی خود به یکی بدبین نمیشه،یه جوری بپیچونشیا مستقیم بگو خوشم نمیاد بیای خونم زندگیت ازناراحتی اون ...

باورت میشه انقدر سرد برخود میکنم مثلا برا زایمانم من مامانم و خواهرم هستن خونم خیلی کوچیک اصلا میدونه نیاز ب کمک ندارم میگ ن من باید بیام اونجا بمونم اصلا همه تعجب کردن از حرفش ی جوری شدن چون نسبتش هم جوری نیست رابطمون جوری نی ک بخوام از اون کمک بگیرم بعد میدونه بیاد باید با شوهرم همه یه حا بخوابیم این چ حرفی بوده 

منم گفتم ن ممنون شوهرم معذبه جا نی 

چند بارم ب چند بهونه دنبال شماره شوهرم بود ندادم 

اینستا هی ریکوئست میده من از گوشی شوهرم رد میکنم

منم یه مدت نسبت به زندادشم حساس شده بودم. خیلی جلف میپوشید و دوست نداشتم با اون تو یه جمع باشم. و ما ...

الان دیگ همه اطرافیانم میدونن ک دلم نمیخواد اینو ببینم ولی اونام رورشون نمیرسه چون خونه بابام ک نمیتونم نرم اون دیگ بفهمه ما خونه بابامیم یهو میرسونه خودشو 

بخدا ی دختر عمه داره شوهرم بلوز شلولری همه جاشم بیروت انقدر دوسش دارم چون عشوه نمیاد این ولی موضوعش چیز دیگس گاهی بحث حجاب نی کرم میریزه

باورت میشه انقدر سرد برخود میکنم مثلا برا زایمانم من مامانم و خواهرم هستن خونم خیلی کوچیک اصلا میدون ...

رک بهش بگو دیگه خونه من نیا همینقدر رک به این فکرنکن که ناراحت میشه بیخیال زندگیت خیلی مهمتره 

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
دقیقا جی خواب میبینی

خواب میبینم با شوهرم ارتباط گرفته منم همش دارم با شوهرم دعوا میکنم و رابطمون خراب شده😔طی ۴ سال ازدواجم شده کابوس همیشگیم چ تو خواب چ بیداری

خواب میبینم با شوهرم ارتباط گرفته منم همش دارم با شوهرم دعوا میکنم و رابطمون خراب شده😔طی ۴ سال ازدو ...

بنظرم مشکل به خودت برمیگرده داری خودتو با اون مقایسه میکنی و دراین تناقصی

قطع رابطه با فامیل خوبشم رابطه ندارم من

من قطع کردم نه خونش میرم ن میزارم دیگ اون بیاد خونم منتها باز همو میبینن نمیخوامم بیشتر ب رو خودم بیارم شوهرم بفهمه حساسم بد تر شه