2777
2789
عنوان

بچها ب نظرتون با شوهرم آشتی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 81 پست

ولی من دلم به حال موقعیت شوهرت میسوزه هرچند میدونم واسه تو هم سخته از زندگیت زده میشه....خودتو جاش بزار مادرش عمل داره وپول نداره دلش نمیاد نده ....اینا که اینهمه لنگن چرا واسه پسرشون زن گرفتن که زندگیشو بهم بریزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مادرش دیروز مرخص شده احتمالا چندروز دیگه بره جنوب منم بر میگردم خونه

انشاع الله هرچی خیره برات رقم بخوره🤲

دقت کن خواهر

قهر از خونه معمولا کار رو بد تر میکنه،

سعی کن با صحبت و ارامش حل کنی مسایلو

🧔اقا هستم
ن فوت شده بیمه ندارن

اسی پس شوهرت حق داره کمکشون کنه سعی کن درکش کنی....ولی درقبال خواهرش چون شوهر داره مسئولیتی نداره ولی در قبال مادرش مسئول هست حتی اگه برادرش بی رگ باشه به هر حال اون مادرشه 

اسی پس شوهرت حق داره کمکشون کنه سعی کن درکش کنی....ولی درقبال خواهرش چون شوهر داره مسئولیتی نداره ول ...

درسته ولی خواهرش آدم اویزونی هست شوهرش چندوقته بیکاره اعتیاد داشته کل خرجش و شوهر من میده خیلی زورم میگیره