2777
2789
عنوان

دخترا چرا انقد پر توقع شدن

338 بازدید | 46 پست

سلام خالم برای پسرخالم هرجااا میره خواستگاری میگن اول به اسم دخترمون خونه برنید😐😐😐😐😐یا مثلا هیچی نشده میگن کی عقد میکنن؟یا ماشین هم برای دخترمون میخرید؟

خونه فلان جا باشه عروسی فلان باشه مهر که همههههه بالای200 تا 

جالبه 90 درصد خونه دار بودن حتی یکیشون 35 سالش بود از همه پرتوقع تر بود 

و اینک پسرخالم 66ای هست ولی دختر متولد بالای 73اصلااااا قبول نمیکنه میگه بچن 

همه میگن دختر مجرد خانواده دار زیاده پس چرا نیست چطوری پیدا کنیم؟خسته شد خالم انقد گشت پسرخالمم اهل دوستی نیست دوست داره سنتی ازدواج کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و علیک. کیسه دوختن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خواستگاری سنتیه دیگه برای چی باید امتیاز بدن به طرف مقابل؟ که یک عمر بدبخت شن؟

اگه عاشق بودن امتیاز خونه و حتی ماشین هم شاید میدادن که نداره اشکالی نداره

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

هر کی یه شرایطی داره برید سراغ دخترای قانع تر 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

خواستگاری سنتیه دیگه برای چی باید امتیاز بدن به طرف مقابل؟ که یک عمر بدبخت شن؟اگه عاشق بودن امتیاز خ ...

بدرخت چرا؟خب شاید پسرخاله من بدبخت بشه؟چون 90 درصد وقتی شغل پدرشو متوجه میشن توقعشون صدبرابر میش 

خب مشخصه دنبال پول هستن‌نه زندگی

درضمن پسرخالم پسر بیست ساله نیست راه بیوفته تو  کوچه خیابون دنبال دختر‌

نه پس.چیشون پرتوقعدختره باهیچی بسازه که بعدش شوهرو خانواده شوهر سوارش بشن؟؟

با هیچی؟

شوهر خالم پمپ بنزین داره

همین متوجه این قضیه میشن دیگه واویلا یک جوری پرتوقع میشن

آخه خودشون‌هم‌امتیاز خاصی ندارن

نه قیافه آنچنانی نه خانواده آنچنانی نه تحصیلات بالاتر نه مالی بالاتر

تازه برا خاله من اصلاااااا پول مهم نیس برای همین همیشه میگه خانواده با اصالت باشه پول هم نداشت مهم نیس ولی دخترا فقط دنبال پول