2777
2789
عنوان

فاصله سنی جهارده سال

92 بازدید | 13 پست

مرد متولد ۶۸ زن متولد ۸۲ نظرتون‌چیه داداشم متولد ۶۸ هست و زنش ۳ سال پیش طلاق داد سر عدم تفاهم  زنش متولد ۷۶ بود .الان یکی از فامیل گیر داده که بیا دخترم بگیر من دخترم گذاشتم برای پسر شما دخترش متولد ۸۲ .هی میگن جهیزیه اش کامل اماده است این خرفا.برادرم چهره اش خوبه وضعشم بد نیس خونه وماشین کار هم دارع.ولی برادرم میگه خیییلیازمن کوچیکتره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بستگی به خودشون داره

اما مامان دختر داره به دخترش ظلم میکنه.

که اینطوری کوچیکش میکنه و اجبار میکنه داداشت بیاد بگیردش ..بعدم هرچقدرم بگی داداشت ادم خوبیه اونا ازدواج کنن تا به اختلاف بخورن داداشت اینو به روش میاره حتما. تازه دختره کلا ۲۲ سالشه خیلی جوونه و کلی فرصت روبه روشه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

رفت وامد کنین تا برادرت بهتر بشناسه یکبار دیگه شکست نخوره

ولی بهتره به مورد دیگه ای فکرکنین 

مادره چطور روش شده بگه بیا دختر من بگیر این دهه هشتادیا قابل اعتماد نیستن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

من با همسرم ۱۳سال اختلاف سنی دارم ولی خب هردو مجرد بودیم.اگر طرفم مجرد نباشه من عمرا قبول کنم.شاید ا ...

نه به خدا خود خانوادش میگن ما دخترمون گذاشتیم برای فلانی یعنی برادرم

نه به خدا خود خانوادش میگن ما دخترمون گذاشتیم برای فلانی یعنی برادرم

چی بگم اخه من باشم اصلا قبول نمیکنم.حالا به برادرتون بگید برید ببینین اصلا قبول میکنه دختره یا نه.ولی اگه برادرتون نمی‌خوان که هیچی.اختلاف سنی  ۱۴سال فک نکنم زیاد اختلاف پیش بیاره