2777
2789
عنوان

پسری که دو ساله عاشق یه دختره ولی مادرش راضی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 77 پست
صفر درصد. چون پسری که عاشق باشه ننش که جای خود داره ، خدا هم بیاد اون کار خودش رو می‌کنه

حالا اگه خواستی بین چارتا زن خودشیرینی هم کنی .. بهتر بود شان مادرتو انقد پایین نیاری و نگی ننش !! این ینی خودتم برا مادرت ارزش قائل نیستی .. مادر یک عمر زحمتتو کشیده و صلاحتو میخواد . حالا میخوای کار خودتو کنی باشه . ولی با احترام تر ...

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه خواستی بین چارتا زن خودشیرینی هم کنی .. بهتر بود شان مادرتو انقد پایین نیاری و نگی ننش !! ا ...

همه مادرا نیازی نیست که احترامشون حفظ بشه

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

همه مادرا نیازی نیست که احترامشون حفظ بشه

و بچه هایی هم هستن ک مادر پدر میگن کاش هیچوقت نداشتمشون !! البته شتید مادر شما اینه . متاسفم .. شاید اینکه اطرافم مادرا خداروشکر خوب بودن نظرم اینه...

و بچه هایی هم هستن ک مادر پدر میگن کاش هیچوقت نداشتمشون !! البته شتید مادر شما اینه . متاسفم .. شاید ...

حداقل از این سمت شانس آوردید که اطرافتون همه خوب بودن

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

زیاد دیدم پسرا با دختری بودن و دوسش داشتن اما آخر کار خانواده کار خودشونو کردن یکی دیگه میاد تو داستان با اون ازدواج میکنه 

حقیقتش شخص تا شخص متفاوته

ولی پسرا وابستگیشون کمتره اگه از اون دختر دست بکشه دیگه بیخیالش میشه 

و خب اگه راحت و بدون تلاش دست بکشه که لابد اونقدر عاشق نبوده یا احساسات اونقدر براش مهم نیس پس با یه دختر جدیدم نمیتونه اونقدر زندگی عاشقانه و احساسی داشته باشه و کلا این آدم تکیه گاه احساسی خوبی نخواهد شد

اگه از دختر دست نکشیده و هنوز بهش فکر میکنه که به قولا از بی عرضگیش بوده تا حدی ولی اگه بحث خیانته که همون اول تمام تلاششو بذاره منطقی تره یعنی اگه پسر واقعا دختر رو بخواد که حاضر باشه بعد ازدواجش با شخص دیگه خیانت کنه بره با اولی، اصن به ازدواج پا نمیده که بخواد کار به اینجاها بکشه چون دردسرش بیشتر میشه کلا مقوله خیانت یکم متفاوته بستگی به ذات آدما داره آدم عاشق سمت خیانت نمیره نتیجه اینکه اگه پسر واقعا عاشق دختر اول بوده باشه و شخصیت خودش نرمال باشه با خیانت سعی نمیکنه اون عشق رو بازیابی کنه 

یه چیزیم هس یه وقت میبینی پسری تو سن کم از یکی خوشش میاد بعدا معیاراش تغییر میکنه به مرور زمان یعنی وقتی مجبورش کردن از کسی که دوسش داشته جدا شه بعد یه مدت اصن دیگه اون شخص فراموشش میشه و میفهمه شخص جدید رو بیشتر دوس داره (حالتی که بعد ازدواج عاشق میشن)

فقط یه چیزی. اگه اون پسره عاشق دختره نیس چرا بازیش میده؟ تو میتونی با پسری باشی که یه دختر شایدم چند ...

نمیدونم بخدا خودمم گیج شدم 

چرا قبلا مهم بود برام که این شکلیه ولی میگم که انقدر دوستش دارم عشقش پر رنگ تره برام انگار هیچی دیگه واسم مهم نیست 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

من اینو تا اکثر پسرا دیدمچرت میگن اکثرا واقعاااا چرت میگن حتی دوستم ندارن..

اره واقعا منم زیاد دیدم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

این پسر به هیچ عنوان مناسب زندگی نیست یا بچه ننه اگه عاشق دختره هست یا اون دختر رو بازی داده و دخترا ...

فکر کنم مورد دوم باشه که گفتین

ولی من متاسفانههههه خیلی دوستش دارم 

بنظرم اون پسر عاشق نبوده اصلا

منم همین فکرو میکنم

ولی اونم حق داشته یکم 

چون دوست دخترش بهش خیانت کرده 

حق داره الان به مادرش اصرار نکنه

حداقل از این سمت شانس آوردید که اطرافتون همه خوب بودن

حتی برام قابل باور نیس زنی با بچه خودش بد باشه 😑 انشالله از جهات دیگه خوش شانس باشید🙏

یعنی اون مرد سسته اختیاری از خودش نداره هرچی مادرش هم گفته تا آخرش گوش میده

اون شکلی هم نیست میشناسمش متعادله

و بچه هایی هم هستن ک مادر پدر میگن کاش هیچوقت نداشتمشون !! البته شتید مادر شما اینه . متاسفم .. شاید ...

دقیقا همین مادر با اینکه دلسوز پسرشه از خیلی لحاظ ها ولی پسره گوش نمیده بهش 

زیاد دیدم پسرا با دختری بودن و دوسش داشتن اما آخر کار خانواده کار خودشونو کردن یکی دیگه میاد تو داست ...

چقدر جالب تحلیل کردید مرسی