2777
2789

و بهش یه دختر دیگه رو پیشنهاد بده و پسره با دختره ازدواج کنه .. 

احتمال خیانتش به زنش و رفتن با دوست دختر قبلیش چقدره ؟؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ۶٠ شاید

یعنی حتما حتما خیانت میکنه؟

حتی اگه زنش و خانواده زنش رو دوست داشته باشه ؟ 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

همیشه احتمال وجود داره واسه این قضیه. اما حتی اگه طرف تعهد براش یه ارزش باشه و خیانت هم نکنه ، دلش پیش زنش نیست. ممکنه همسر خوبی هم بشه ها اما اگه قضیه رو برای خودش حل نکنه زندگی شون به مشکل میخوره

صفر درصد. چون پسری که عاشق باشه ننش که جای خود داره ، خدا هم بیاد اون کار خودش رو می‌کنه

درسته

همیشه احتمال وجود داره واسه این قضیه. اما حتی اگه طرف تعهد براش یه ارزش باشه و خیانت هم نکنه ، دلش پ ...

چقدر بد 💔 

من برام خیلی مهمه که همسر ایندم واقعا عاشقم باشه ولی خودم فکر میکردم بعد ازدواج دیگه شخص قبلی رو یادش میره مخصوصا که نبینتش و محل زندگیمون تغییر کنه 

من الان امضاتون رو دیدم. 🙏

اتفاقا شما در این مورد بهتر میتونستید نظر بدید 

چقدر بد 💔 من برام خیلی مهمه که همسر ایندم واقعا عاشقم باشه ولی خودم فکر میکردم بعد ازدواج دیگه شخص ...

نه عزیزم من یه نمونه اش رو به چشم دیدم

طرف با زنش خوبه براش خرج هم می‌کنه 

ولی استوریاش راجب شکست عشقی و این چیزاس. آهنگاش همه غمگینه

الان ایشون خواستگارت هست یا عقد کردید؟

صفر درصد. چون پسری که عاشق باشه ننش که جای خود داره ، خدا هم بیاد اون کار خودش رو می‌کنه

ببخشید پسری هم ک سریع شما رو ب مادرش و خانوادش معرفی می‌کنه و حتی تلفنی باهاشون حرف میزنی هم قطعا ادمو میخواد و قصدش ازدواج‌ه ؟

نه عزیزم من یه نمونه اش رو به چشم دیدمطرف با زنش خوبه براش خرج هم می‌کنه ولی استوریاش راجب شکست عشقی ...

ای وای 😢💔

راستش هیچ کدوم من دوستش دارم شاید خواستگارم شه 

همینکه با زنش باشه اما به یاد نفر قبلی باشه و خودشو باهاش تصور کنه خیانته. در کل پسره بی عرضه س و زن ...

شما درست میگید 

هم پسر عشقش واقعی نبوده همم احترام خانواده و مادرش براش مهمه 

نمیدونم چی بگم