2777
2789
عنوان

تولد دخترمو خراب کردن

326 بازدید | 33 پست

من جفت خانواده خودمو و شوهرمو واسه تولد دخترم دعوت میکردم هر سال، ۴ ماه پیش که تولدش بود چلو کباب و کیک و همه چیز مفصل خریدیم همه جارو تزیین کردیم، دیدم مادرشوهرم پیام داد که ۹ شب به بعد میایم، پدرشوهرمم که وسط مهمونی ول کرد رفت و برگشت، کلا با اینکه قبلش هماهنگ کرده بودم بهشون و حتی ازشون پرسیده بودم که چه روزی بذارم راحت باشین اما بهم بی احترامی شد شدیدا، که فهمیدم اشتباه کردم همون روز تولد دخترم باید میگرفتم دیگه بخاطر کسی روزشو تغییر نمیدادم! 

حالا واسه سال دیگه کلا مغزم رد داده، ببینین چقدررررر به من فشار اومده و ناراحت و اذیت شدم هم خودم هم شوهرم که از الان تو فکرش افتاده و مغزمو مثل خوره داره میخوره. شما جای من باشین بازم خانواده شوهر رو دعوت میکنین با این کاراشون؟ یعنی اصلاااااا یجور رفتار کردن که انگار این شب براشون مهم نبوده و احترامی بهمون نذاشتن، شوهرمم بشدت ناراحت شد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه وضعیه خانواده دعوت میکنین،  دوستاشو دعوت کن چهارتا عکس بگیره جلو همسالاش شمع فوت کنه،  واسه اعتماد بنفس ش خوب باشه 

پیرمرد پیرزن که حوصله این جور مراسما نداره دیگه واضح هم اعلام کردن

حیفه اینهمه خرج میکنی زحمت میکشی هیچی به هیچی

خانواده ی خودتو دعوت کن و به گوششون برسون که از رفتار پارسالشون ناراحت بودی

خیلی دوس دارم اینکارو کنم، اما اینقدر ساده و گاهی احمقم که دلم میسوزه میگم زشته! 

بخدا سرم درد میگیره وقتی به اون شب فکر میکنم، واقعا اگه باشن حالم بد میشه همه خاطره ها تداعی میشه برام باز

من سعی کردم از دید هر دو طرف نگاه کنم به ماجرا به هرحال اونا هم طبق شرایط خودشون شرکت کردن تو جشن شما درسته تولد دخترت برای شما مهمه اما باید منطقی باشیم دیگران نمیتونن کل کار و زندگیشونو به این خاطر ول کنن واقعا نه بی احترامی شده نه جای ناراحتی داره مگه اینکه که کلا ازشون خوشت نیاد و نسبت بهشون گارد داشته باشی بخوای از مراسماتتون حذفشون کنی

خیلی دوس دارم اینکارو کنم، اما اینقدر ساده و گاهی احمقم که دلم میسوزه میگم زشته! بخدا سرم درد میگیره ...

دور از جونت. ولی هزینه ی رفتارشون رو باید بدن...  وگرنه تکرار میشه

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱