2777
2789
عنوان

عکس خطربخیه شکمم بعدابدو

249 بازدید | 17 پست

دوستان من ۱۶روزه عمل ابدو کردم ولیپو۳۶۰ وترنسفربه باسن ولیفت وپروتزسینه ولی اصلا ازکاردکترم راضی نیستم بااینکه خودم اصلا چربی نداشتم ولی چربی های زیرسوتینم وپهلوم هستشون و خطدهای روی شکمم مالدزایمان بازهستشون .ویه سوال من ازپیش بندسوتینم کمرم راست نمیشه قوززدم بخوام راست راه برم نمیتونم انگاردپوست شکمم ازداخل بخیه خورده به گردنن کلا نمیتونم سنموبدم عقب گردن جلو بنظرتون ممکنه همینطوربمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ای ندارم با دکترت مشورت کن همینارو بهش بگو ولی معمولا میگن رد بخیه ها بعد پروتز و بعضی عمل های زیبایی میمونه حتی با وجود استفاده از کرم و پماد مخصوص

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

تحربه ای ندارم زیادم واضح ننوشتی متوجه نشدم چی گفتی 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

استارتر این تاپیک رو دیدی؟ برو از استارترش مشورت بگیر انجام داده ابدو 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14251242&slug=تجربه-من-از-لیفت-سینه-و-ابدومینوپلاستی&postId=389615862

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

لا اقل  راهنماییت کردم لایک کن بفهمم کور نیستی!!!