2777
2789
عنوان

خدا کسایی رو که خوش شانسن بیشتر دوس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست

عزیز با اون هوشت سعی کن پول جمع کنی پس فرق من تو چیه؟

جز اینکه تو درسم خوندی اما من نخوندم

جز اینکه تو قشنگی من نیستم

پس خدای من و تو یکیه اما ایده سازی ذهنی را تمرین کن 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو الان پول میخای؟

اره 😑

میدونی اطرافیانم دست و بالم رو بستن .

من رو مجبور میکنن که از یه راه خاص فقط پول در بیارم و اونم با هزار تا محدودیت و من نمیتونم بدون سرمایه و بدون امکانات از این مسیر درست و حسابی پول در بیارم همون پول کمی هم که در میارم شوهرم ازم میگیره تا چکاش رو پاس کنه 😑 

حس میکنم شوهرم بدشانسیه زندگیمه .

از نظر عاطفی خیلی خوبه خیلی مهربونه 

ولی شوهرای مردم رو میبینم که چه قدر واسشون خرج میکنن یا زن های مجرد که بدونه اقا بالاسر ، میتونن از همه ی پتانسیل هاشون استفاده کنن و پول در بیارن و تازه پولشونم واسه خودشونه ولی من اجازه ی استفاده از هفتاد درصد پتانسیلمو ندارم چون اقابالاسر و زورگو دارم و فقط از سی درصد میتونم استفاده کنم که اونم نمیتونم واسه خودم خرج کنم .

بعضی ها با سیاست و زرنگی حتی با چهره ی معمولی شوهرای پولدار کردن ولی من خر و ساده بودم و بلد نبودم از ظاهرم واسه مخ زدنه کیس های خوب استفاده کنم .

اره 😑میدونی اطرافیانم دست و بالم رو بستن .من رو مجبور میکنن که از یه راه خاص فقط پول در بیارم و اون ...

اگر اینجوری بگی 

به یه طرفی میری که بیشتر غرق تاریکی هستی کدوم شوهر کدوم پول همیشه ی طرف قضیه را دیدی شوهرتم برای زندگیت چک داده صرف خوشگذرونی و رفیق بازی و اعتیاد که نمکنه شاکر خدا باش و به شغل جدیدی فکر کن 

اگر اینجوری بگی به یه طرفی میری که بیشتر غرق تاریکی هستی کدوم شوهر کدوم پول همیشه ی طرف قضیه را دیدی ...

شوهرم واسه زندگیمون چک نداده واسه بدهیای مغازه ش ، کسب و کارش که به خاطر تورم جز ضرر هیچی واسمون نداره چک داده ، اما حاضر نیست مغازشو جمع کنه بره یه جا با حقوق ثابت کار کنه .

مثلا بستنی میخره دونه ای ۸ تومن میفروشه ۱۰ تومن . سریه بعدی قیمت بستنی تولید شده ۱۲ ، فروش شده ۱۵ ، شوهرمم از سود قبلیش کلا ده تومن داره . منم باید کار کنم که فقط ضررهای اقا پاس بشه . 

نه عروسی گرفت نه خونه اجاره کرد ، البته من درکش کردم چون گفت باباش پولشو بالا کشیده و بابای بیچارم هم پول پیش خونمون رو داد هم واسم جهیزیه خرید .

بهم قول داد جبران میکنه 

الان یک سال گذشته نه تنها هیچ پیشرفتی نکرده و جبران نکرده بلکه کلی هم دست و پای منو بسته ، نمیاد بریم شهر خودم تهران که حداقل مرتبط با رشته م تو کارخونه کار کنم ، تو شهر اونم مرتبط با رشته ی من کار نیست و من یه ذره اموزشگاه زبان تدریس میکنم یه ذره محصولات مختلف ترشی و لواشک درست میکنم میفروشم . نه تنها تو این یکسال اشتباهاتشو جبران نکرده بلکه بدتر همش بدهی اورده .

اطرافیانم همه پیشرفت کردن 

نمیگم حالا شوهر میلیاردر نه 

ولی اوضاعشون بهتر شده . مثلا برادرم پولدار نبود ، زنداداشمم پولدار نبود ولی داداشم خیلی حمایتش کرد و خوده زنداداشمم البته ادمه خیلی پرتلاشی بود ولی داداشمم حمایتش کرد و پوله زنش واسه خودش بود و اوضاع جفتشون بهتر شده و هم داداشم باعثه پیشرفته زنش شده هم زنداداشم باعثه پیشرفته داداشم شده

ولی من شوهر نکردم و زن گرفتم و بخوره تو سرم نمیخوام باعثه پیشرفتم بشه ولی این بشر جز بدبختی و بیچارگی واسه من چیزی نداشته .

همش دلم براش میسوزه ، دوسش دارم و دلم نمیخواد تو شرایط بد ولش کنم .اون بیچاره هم واقعا داره تلاشش رو میکنه ولی احمقه ، تو مجردی که هر چی کار کرد داد به باباش تا شریکی کسب و کار بزنن ، باباشم وقتی ما تو عقد بودیم پول پسرشو بالا کشید

تو متاهلی هم که همش میگه جبران میکنم ولی تو این یه سال همش میگه به خدا بازار خرابه ، به خدا جنگه، به خدا تورمه ضرر میکنم ، به خدا برق اینقدر رفت یخچالم سوخت مجبور شدم پول یخچالمو بدم و ...  خب برو سره یه کار که ضرر نکنی . تو این مملکت تولید و کاسبی نمیصرفه . درسته کارمندی هم پول کمی میدن و ارزش نداره ولی حداقل در ماه ده تومن پونزده تومن میگیری و مجبور نیستی هر ماه ده پونزده تومن ضرر بدی

شوهرم واسه زندگیمون چک نداده واسه بدهیای مغازه ش ، کسب و کارش که به خاطر تورم جز ضرر هیچی واسمون ندا ...

عزیزممم

عزیزم

تو خیلی خیلی هم دلت پره هم حرفات منطقی 

هست اما اینجور که دیدم کم کم تحولات آغاز میشه فقط صبر کن