2777
2789
عنوان

وقتی تو خونه پدر عذاب میکشی

219 بازدید | 22 پست

وقتی تو خونه پدر عذاب میکشی همه یه جور اذیتت میکنن بهت زخم زبون میزنن بابات آه در بساط نداره خاستگارم نداری تا بری راحت شی این آدم باید چه غلطی بکنه ؟ من دانشجومعلمم ولی حقوق کفاف هیچیو نمیده پدرو مادرم و خواهرام شب و روز اذیتم میکنه خواهرام عقده هاشونو سرم خالی میکنن از بس غصه خوردم تپش قلب گرفتم از خودم از این زندگی متنفرم هیچ راهی ندارم کل عمرم آرزوم بود یه زندگی عادی داشته باشم با بدبختی درس خوندم و جنگیدم تا دانشگاه قبول شم فکر میکردم همه چی با قبولیم درست میشه ولی نشد یه دونه خاستگارم ندارم کی حاضره بیاد خاستگاری من با این خانواده داغون حالم خیلی بده دیگه نمیکشم توان ادامه دادن ندارم🥲😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه ندی چیکار کنی

میفهمم غمت سنگینه

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤