خواهرم انگار افسردس مشکل روانی داره.. هرازگاهی بیخودی میزنه زیر گریه حتی دیشب که خواب بودیم یهو گریش گرفت از خواب بیدار شدم گفتم چته گفت هیچی خواب بد دیدم (مشخص بود دروغ میگه چون اصلا نخوابیده بود) امروزم من ظرفا رو شستم کمرم درد گرفت یه دهن خواستم غر بزنم گفتم هوف کمرم درد میکنه تا اینو گفتم با داد و بیداد گفت حالا یه ظرف شستی (دادش وحشتناک بود) گفتم یعنی چی منم حق دارم یکم غر بزنم گفت تو غلط میکنی (این دادش وحشتناک تر) بعد مامانم گفت حالا یه دهن گفت کمرش درد میکنه تو چرا داد و بیداد میکنی خواهرم به مامانم با داد و خشونت گفت تو خفه شو😐 بارها خواستم مراعات حال دو سال پشت کنکور موندنشو بکنم (با اینکه به درس علاقه ای نداره و درسم نمیخوند) ولی صبر ادم داره لبریز میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باهاش حرف بزن وقتی یکم اروم شد بگو درک میکنم میدونم شرایط بدی داری و فلان ولی توهم بهتر رفتار کن با ...
این اصلا رفتار بد خودشو قبول نداره فکر میکنه کل ادمای دنیا بدن فقط این خوبه همه دروغ میگن این راست میگه خیلی حق به جانبه.. بعدشم انقدر ادم بی حوصله و بی اعصابی هست که دو کلمه میشنوه خسته میشه با صدای بلند میگه ولم کن حوصله ندارم