2777
2789

چ مزه این؟ 

دلال 

رب نارنج 

رب تشمک 

اجیل رشتی

بادوم سوخته 

کنجدعسلی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دلار   

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی جاها میگن دلال بعضیا دلار

جک نگو باشه

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

دلار شوره با گوجه سبز و ماست میخورن

کره بادوم زمینی یه ته مزه گس طور داره و سلیقه ایه ولی با مربای توت فرنگی یا آلبالو ترکیب خوبی میشه

رب نارنج و تمشکم که معلومه ترشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

دلال که ما میگیم دلار سبزیای معطره که با نمک زیاد ترکیب میشه و شوره. بهش نمک سبز هم میگن

رب نارنج ترشه

رب تمشک نمیدونم

بادوم سوخته همون بادوم زمینیه که تفت میدن و با شهد قاطیش میکنن خیلی شیرینه ولی من دوست ندارم کلا

کنجدم تقریبا همینه با عسل ترکیب میشه اونم زیادی شیرینه

کره بادوم زمینی هم نمیخورم چون کلا از بادوم رمینی و همه ترکیباتش خوشم نمیاد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دلار شوره با گوجه سبز و ماست میخورنکره بادوم زمینی یه ته مزه گس طور داره و سلیقه ایه ولی با مربای تو ...

ممنونم عزیرم لطف کردی 

کره بادوم زمینی مث کره های گیاهی و حیوونی ته مزه چرب و.. نداره؟ 

دلار یا دلال یا درال رو با چ چیزایی جز میوه و خیار و اینا میشه خورد؟ 

من از شمال خریدم روی شیشه ش نوشته بود دلال

تقلبی بود پس

دلال که ما میگیم دلار سبزیای معطره که با نمک زیاد ترکیب میشه و شوره. بهش نمک سبز هم میگنرب نارنج ترش ...

لطف کردی تازه توی ی پیج دیدم نوشتن درال 😅

من کنجد و اینارو پای چای سفارش دادم بخوریم جای کیک و چیزای قندی 

من از شمال خریدم روی شیشه ش نوشته بود دلال

من توی پیجای مختلف ک معتبر و مال خود شمال هستن دیدم هرجا یچیز نوشتن یکی دلار یکی دلال یکی درال 

ممنونم عزیرم لطف کردی کره بادوم زمینی مث کره های گیاهی و حیوونی ته مزه چرب و.. نداره؟ دلار یا دلال ی ...

چربیش خیلی کمتره ولی باز نمیشه گفت که کلا چرب نیست در کل خیلی متفاوته

دلارو با ماستم میخورن مثل ماستو خیار

ولی اصلش همون گوجه سبزه که ترکیب بهشتیه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️