2777
2789
عنوان

دلال گیلانی و کره بادوم زمینی و غیره

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 27 پست
لطف کردی تازه توی ی پیج دیدم نوشتن درال 😅من کنجد و اینارو پای چای سفارش دادم بخوریم جای کیک و چیزای ...

من دوست گیلانی زیاد دارم‌ هر شهری یه چی میگن یکیشون میگفت درار! دیگه بهش گفتم حالا دلال دلار درار بپوش هرکاری میکنی فقط جواب منو بده😄😄😄

دلار تو سالاد شیرازی هم خیلی عالی میشه به جای نعنا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربیش خیلی کمتره ولی باز نمیشه گفت که کلا چرب نیست در کل خیلی متفاوتهدلارو با ماستم میخورن مثل ماستو ...

تشکر لطف کردی 💝

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من دوست گیلانی زیاد دارم‌ هر شهری یه چی میگن یکیشون میگفت درار! دیگه بهش گفتم حالا دلال دلار درار بپ ...

پس شد میوه و سالاد و ماست و.. 

مرسی ازت گلی 

کره ی بادوم زمینی اصلا دوست ندارم من. همون مزه بادوم زمینی میده. خیلی هم جوش میزنم وقتی میخورم. سنگی ...

دوغ نمیدونستم ممنون 

من با طعم بادوم زمینی مشکلی ندارم بابت گرمیشم میشه بعدا خنکی خورد 

دوغ نمیدونستم ممنون من با طعم بادوم زمینی مشکلی ندارم بابت گرمیشم میشه بعدا خنکی خورد

فقط گرمی نیست. انگار خون رو کثیف میکنه. من اصلا با هیچ آجیلی جوش نمیزنم. بادوم زمینی بخورم خیلی جوشای بدی میزنم. وقتی کره بشه خب مقدار مصرف بیشتر میشه. ولی خب با سیب خوشمزه ست. یا با موز و عسل و دارچین روی نون تست. اگه جوش نمیزنی امتحان کن شاید خوشت اومد.

فقط گرمی نیست. انگار خون رو کثیف میکنه. من اصلا با هیچ آجیلی جوش نمیزنم. بادوم زمینی بخورم خیلی جوشا ...

منم جوش میزنم بخاطر طبعش مطمئنم حالا سفارش دادم برسه ببینم چطوره

پس شد میوه و سالاد و ماست و.. مرسی ازت گلی

خواهش میکنم عزیزم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم دلار یه ترکیبی از سبزیجات تازه هستش که طعم نمکی داره حتی بهش نمک سبز هم میگن با آلوچه ، خیار یا حتی تو سالاد شیرازی میریزیم میخوریم

بادوم سوخته هم یه نوع شیرینی ترکیب بادوم زمینی با یه ترکیب شیره ای شکری که سفت میشه میشه شبیه پروتیین بار کنجد عسلی هم دقیقا همون بادام سوخته هستش ولی به جا بادام کنجد داره گلم

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

عزیزم دلار یه ترکیبی از سبزیجات تازه هستش که طعم نمکی داره حتی بهش نمک سبز هم میگن با آلوچه ، خیار ی ...

لطف کردی عزیزم من میخاستم سفارش بدم نمیدونستم مزشون چیه دقیقا 💓