2777
2789
عنوان

خانما بیاید یک سوال شرعی

138 بازدید | 17 پست

فقط حالتون اگه بد میشه نخونید

ببینید من پریود نیستم عذر میخام ببخشید شرمنده

در طول روز چند قطره خون ازم میره

مریضم خودم بعد توانایی هر روز غسل حیض ندارم

میتونم نماز بخونم ؟

از سوال شرعی پرسیدم گفت در حد کم عیب نداره اما ماله من بیشتره

و خب نظرتون

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

فکرنکنم حیض به حساب بیاد،فکرکنم استحاضه باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگر وقتی پنبه میذاری فقط سطحش خونی بشه قلیله است قلیله غسل نداره فقط برای هر نماز باید وضو بگیری و تطهیر کنی 

اگر به پنبه نفوذ میکنه ولی از از اونطرف خارج نمیشه متوسطه اس روزی یکبار غسل داره و برای هرنماز وضو و تطهیر اگر از پنبه هم خارج شد و نفوذ کرد به نوار در این صورت برای هرنماز غسل و وضو داره ولی اگر ظهر و عصر ومغرب و عشا پشت هم سریع بخونی برای هرکدوم یکی کافیه  

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چیزی دربارش میدونید ؟ احکامشخودش که مربوط به بیماریمه

اگه منظورت استحاضه هست که،توضیحش زیاده ،بزن گوگل واست میاره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اگر از 10 روز پریود گذشته استحاضه اس 

اگر خون کمه و به اون سمت پنبه نمیرسه 

غسل نمیخواد 

اگر میرسه میخواد 

ولی چون شما به سختی میفتی به نظرم تیمم بدل از غسل صحیح باشه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

ندارم 😁

نظر مراجع فرق میکنه....مثلا یه مرجع میگه استحاضه دو نوعه..قلیل و کثیر...که قلیل غسل نداره فقط برای هر نماز باید یه وضو بگیری و احکام دیگه ای هم داره....اما بعضیا میگن ۳ نوع استحاضه هست...قلیل و متوسط و کثیر که این ها هم احکام خودشو داره

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

اگر از 10 روز پریود گذشته استحاضه اس اگر خون کمه و به اون سمت پنبه نمیرسه غسل نمیخواد اگر میرسه میخو ...

نه تازه به بیماریم اضافه شده 🤣🤣🤣🤣

باشه ممنونم

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم