2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیست 

این بسته بندی ها که تو مجازی تبلیغ میکنن کلاه برداریه کلا مخصوصا اگه درخواست واریز پول کنن چون سرم اومده میگم

مگه اینکه بری بازار بگردی حضوری پیدا کنی

یا یه حرفه یاد بگیری و تو خونه کار کنی

تو دیوار  کارخانه  مفتک بود .. البته من صحبت کردم باهاش. گفت ۳تا رگال اجاره میکنی ازموون.. بعدم وسیله مثلا مثل شونه جیبی و امثاهم بسته بندی میکنی و میزاری رو رگال میبری ۳تا فروشگاه نزدیک خودت تا بفروشن و فلان 

والله من حساب کردم ۳تا رگال دونه ای ۷۵٠ نزدیک ۲۵٠٠باید پول بدیم بهشون انگاری تا کار بدن. قبول نکردم. کسی که انقدر پوب داره میتونه قبول کته 

خدمت بعضی ها که گزارش میزنن برام تا تعلیق شم. دقت کن من اللن تیلیغ کانال نکردم.. فقط گفتم فلان چی بوده

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اگه مسجد یا امام زاده نزدیک منزلتون هست اونجا مراجعه کنید، اونجا میشناسن و‌ حتی خودشون بعضی از سفارش هایی که در منزل انجام میشن رو برای خانم های سرپرست انجام میدن.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
تو دیوار کارخانه مفتک بود .. البته من صحبت کردم باهاش. گفت ۳تا رگال اجاره میکنی ازموون.. بعدم وسیل ...

اعتبار سنجی این جور جاها یکم مشکله، البته اگه حضوری میشه محل کارخونه یا جایی که مستقر هستن مراجعه کرد، قابل اعتمادتره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
اعتبار سنجی این جور جاها یکم مشکله، البته اگه حضوری میشه محل کارخونه یا جایی که مستقر هستن مراجعه کر ...

دقیقاااااا. عکس از کارخونه  بود و حتی تو گوگل هم بزنی لوکیشن میده 

اما خیلی ها هستن کار در منزل میزازن بعد اول پول ثبت نام میگیرن بعد تازه کار میفرستن 😒😒🤣🤣من که بلا استثنا به همشون وقتی میگم اسم و ادرس کارخونه. غیب میشن و جواب نمیدن و منم گزارش کلاه برداری رد میکنم براشون 😆😆😎😎

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دقیقاااااا. عکس از کارخونه بود و حتی تو گوگل هم بزنی لوکیشن میده اما خیلی ها هستن کار در منزل میزاز ...

اینکه گزارش میزنید خوبه اتفاقا، ولی معمولا کاری نمیکنن، خود دیوار میگه میدونم😊

اینکه گزارش میزنید خوبه اتفاقا، ولی معمولا کاری نمیکنن، خود دیوار میگه میدونم😊

اوهوم. دقیقا