2777
2789
عنوان

خدایا بذار برم

278 بازدید | 20 پست

دارم میرم بهشت زهرا سرخاک بچه ام بچه ۲۲ ساله قشنگم بچه ای که سراپا امیدزندگی بود پسری که افتخارم داروندارم همه چیزم همه امیدم به زندگی بود

چرا خدا؟ چرا اون زندگی پر از سادگی و شادی و امید پنج نفره ی ما رو به عذاب و شکنجه و آرزوی مدام مرگ کشوندی؟ چقدر منتظر تابستون بودیم تا بعد از سالها شمال بریم به چه گناهی پسرک مهربان پرتلاش من رو ازم گرفتی؟ نمیتونم باور کنم که بعد از پنجاه روز از شهادت مظلومانه اش اینجور چهارچنگولی به زندگی چسبیده ام نمردم میخورم می‌خوابم حرف میزنم مینویسم و دنبال راه نجاتی میگردم که به روزهای سابق برگردم،،،چرا خدا منو نمی بزی؟ چرا میذازی چنین شرمنده خودم باشم ؟ جون من رو بگیر و بده به یه مریض سرطانی یا یه بیمار به کما رفته که خانواده اش منتظرش هستند ازین جسم بی جان ازین کالبد خسته ازین مادر که زندگیش عذاب مجسم هست چی میخوای دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن رفتی بهشت،،،یعنی دنیای من و بابا رو جهنم کردی و رفتی بهشت،باشه،، مبارکت باشه پسرم😔

سلام عزیزم

متوجهم که هیچ حرفی نمیتونه تسکین دهنده غمتون باشه

فقط میتونم از خداوند بخوام از هر طریقی که خودش بهتر میدونه به قلبتون آرامش بده 

اما اینو بدونید و باور کنید که مرگی در کار نیست

ما با خداحافظی از جسم فقط جامه عوض میکنیم تا سبکبال و رها سفر کنیم به مرحله ای بالاتر و متعالی تر و زیباتر از زندگی

فرزند عزیز شما به خصوص با ویژگیهای بی نظیری که دارن قطعا بهترین موقعیت از این مکان عالم هستی نصیبشون شده

جایی که طبق کلام خدا کوچکترین درد و رنج و غمی در اون نیست و همنشینی با بهترین بندگان خدا و سلام و رحمت حق شامل حالشون هست

اونجا اونقدر بینظیر و زیبا و سرشار از آرامش و رحمت خداونده  که فرزند عزیز شما نمیتونه با غم و ناراحتی شما ارتباط بگیره

تصور کنید شما در اوج جوانی و موفقیت با عالیترین نمرات از دانشگاه هاروارد بورسیه گرفتین

تصور کنید اونقدر در تحصیلاتتون موفق و عالی بودین که اونجا همه مشتاقانه منتظر شما هستن و شما سر از پا نمیشناسین از خوشحالی

حالا پدر و شما بعد از رفتنتون هر روز از دوری شما گریه کنن

هر روز با شما تماس بگیرن و اظهار بیقراری کنن

هر روز به شما از رنجور شدن و بیماری و ضعف شدیدشون در اثر ناراحتی و دلتنگی و تغذیه نامناسب بگن

در چنین شرایطی وقتی شما دارین آرزوتون رو زندگی میکنید آیا میتونین ازش لذت ببرین؟

قطعا نه

چون رنج کشیدن عزیزانتون شما رو آزرده میکنه و هر لحظه در هر شادی که واستون فراهم میشه با یادآوری احوال عزیزانتون بغض سنگینی راه گلوتون رو میبنده و نمیزاره لذت ببرین

و این باعث میشه نتونین با پدر و مادرتون همراهی و همدلی داشته باشین ،چون دلیلی برای ناراحتی نیست و شما در بهترین شرایط هستین و قرار هم نیست که دوری شما ابدی باشه و بعد از مدتی دوباره همدیگه رو ملاقات میکنید

عزیزم همه ما بعد از عمری پرثمر ان شاءالله در اون سرای زیبا دوباره با عزیزانمون دور هم جمع میشیم 

دوباره کنار هم زندگی میکنیم

زندگی به مراتب زیباتر و عالیتر و لذت بخشتر از زندگی این دنیا

فقط شرطش اینه تا اون زمان باید از فرصتی که خدا برای زندگی در این دنیا میده نهایت استفاده رو ببریم و به معنای واقعی زندگی کنیم

ضمن اینکه فرزند شما از امتیاز ویژه شهادت برخورداره

ارواح همه ما انسانها بعد از مرگ در برزخ زنده س

اما  خداوند در آیه «بَلْ أَحْیاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقون» (آل‌عمران 169) تأکید کرده که شهدا نه تنها زنده‌ هستن، بلکه نزد پروردگارشون روزی میخورن

شهدا قرب خاص به خدا دارن

در نتیجه حیاتشون در برزخ حیات برزخی ویژه س نه مثل حیات عمومی همه ارواح

زندگی شهدا سرشار از نعمت و لذت معنویه طوری که انگار از همون لحظه شهادت وارد ضیافت الهی میشن

و مقام و جایگاهشون بالاتر از مومنان عادی هست

حتی در روایت داریم شهدا در قیامت شفاعت میکنن و چقدر جگرگوشه تون میتونه دستگیر شما باشه

عزیزم گریه و دلتنگی طبیعیه، حتی پیامبر (ص) هم برای فرزندش ابراهیم گریه کرد اما بیقراری زیاد روح اون عزیز رو آزرده میکنه

فرزند شما پیش خداست

در امنترین و بهترین مکان عالم

با صبر ،دعا و خیرات و ادامه دادن راهش ارتباط و پیوندتون رو میتونید محکمتر کنید

در آخر تاپیک کاربر (سپاس۱) رو به شما معرفی میکنم که تاپیک جامعی هست برای تسکین داغدیدگان

حتما این تامبک رو کامل بخونید

قول میدم با خوندنش حداقل کمی آرامش در قلبتون رسوخ کنه

لینک رو کپی کنید توی گوگل بزنید تا تاپیک رو واستون بیاره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D9%90-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%90-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%AA%D9%90-%D8%AA%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%86%D9%90-%D8%AF%D8%A7%D8%BA%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7?page=1

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
سلام عزیزممتوجهم که هیچ حرفی نمیتونه تسکین دهنده غمتون باشهفقط میتونم از خداوند بخوام از هر طریقی که ...

داشتم تو تنهایی وحشتناکم زار زار گریه میکردم و به خدا التماس میکردم منو بکشه که پیام شما رو خوندم..دلتنگیم کم نشد آرزوی مرگم نرفت گریه هام تموم نشد اما دلم به مجبت و ایمان شما گرم شد .من میترسم جهان دیگه ای نباشه و من عزیزکم رو نبینم اما دیدم شما معتقدید و امیدوار موندم که لابد من اشتباه میکنم و انشاالله اون بچه بیگناه مهربون که همه زندگی و نفس و داروندار من بود و مظلومانه و بی دفاع شهید شد حالش خوب باشه..ممنونم🙏😭🌹❤️😭 

مامان مهدیار پوریامین 

مهدیار عزیزم😭😭😭

چه شبها که بین در و دیوار جایی که جاکفشی هست خوابم می بره تا اگر کلید انداختی و برگشتی اولین نفری باشم که می بینمت مثل همیشه...عزیزدل مامان عزیزترین مامان اگر نمیای خونه بگو چطور من بیام پیشت؟😭 شونه های مامان توان کشیدن بار سنگین این زندگی رو نداره.نه من به درد دنیا میخورم نه دنیا به درد من، ای کاش هرگز متولد نمیشدم اگر تقدیرم دیدن داغ جوان بود

داشتم تو تنهایی وحشتناکم زار زار گریه میکردم و به خدا التماس میکردم منو بکشه که پیام شما رو خوندم..د ...

عزیزم اینو از خدا نخواین

شما هنوز عزیزانی در این دنیا دارین که وجودتون واسشون ارزش و اهمیت زیادی داره

با کوچکترین آسیبی که به شما وارد بشه زندگی اون افراد مختل میشه و شاید از هم بپاشه

شما در قبال اونها هم مسئولین

از این احوال و این خواسته مطمین باشین فرزند سفر کرده تون هم بسیار روحش ناراحت میشه 

چون شادی شما و بقیه عزیزانش رو میخواد 

میخواد که شما زندگی کنید 

به والله قسم اون دنیا وجود داره 

یه روز میرسه که توی اون سرای ابدی همدیگه رو میبینیم و رو در رو بهتون میگم دیدین راست بود ؟

جنینی رو تصور کنید که وقتی توی رحم مادرشه فکر میکنه دنیا محدود میشه به رحم و جفت مادر و مایعی که توش قرار داره

اما بعد در شگفتی و تعجب وارد دنیای بزرگ و پیچیده ای میشه که هیچ ذهنیتی ازش نداشت و توی آغوش پرمحبتی جا میگیره که چقدر حس یکی بودن و نزدیکی باهاش داره

ما هم در رحم دنیا فکر میکنیم زندگی فقط اینجاس و همه چیز همینه

اما بعد در شگفتی وارد عالمی میشیم که متعجب میشیم از عظمتش و آنچنان وجودی پرمحبت ما رو آغوش خودش میگیره که عمیقترین آرامش و خوشبختی رو تجربه میکنیم

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
عزیزم اینو از خدا نخواینشما هنوز عزیزانی در این دنیا دارین که وجودتون واسشون ارزش و اهمیت زیادی داره ...

باور نمیکنین چقدر به تک تک این کلمات نیاز دارم

چقدر دنبال دریچه امیدی برای اینکه دوباره می بینمش میگردم 

وقتی می بینم دیگران زندگی پس از زندگی رو تمسخر میکنن قلبم ترک برمیداره و احساس بیچارگی میکنم ای کاش اگر قرار به تحمل این زندگی دردناک باشه امید دیدن اون پسر که من رو برای اولین بار مادر کرد کمرنگ نشه

سوالات بی پایانی که هست تردیدهایی که هست با این ایمان نصف و نیمه من،،،اینکه چطور خیلی ها کما رفتند ولی رویایی ندیدند....نفسی که میکشم برای نزدیک تر شدن به دیدار دوباره پسرم هست ای کاش همه چیز واقعیت داشته باشه

داشتم یه موسیقی گوش میدادم از محمد اصفهانی همزمان این پست شما رو دیدم خیلی متاسف شدم دقیقا انگار اینو برای امثال شما ساختن حیفم اومد اینجا نذارم

به يادت داغ بـر دل مـی نشانـم

زديده خون به دامن می فشانم

چو نی گر نالم از سوز جـدايـي

نيستان را به آتش می کشانم

به يادت ای چـراغ روشـن مـن

ز داغ دل بسوزد دامـن مـن

ز بس در دل گل يادت شکوفاست

گرفتـه بـوی گـل پيــراهن مـن

همه شب خواب بينم خواب ديدار

دلی دارم دلـی بـی تـاب ديدار

تو خورشيدی و من شبنم چه سازم

نه تـاب دوری و نه تاب ديــدار

سـری داريـم و سـودای غـم تـو

پـری داريـم و پــروای غم تـو

غمت از هر چه شادی دلگشاتـر

دلی داريـم و دريــای غم تـو

امیدوارم مهمان سفره ی اباعبدالله باشن همسرتون ،دقیقا احساس می کنم تو این جنگ خدا بهترین گل ها رو چید همکارای همسرمنم تو اون پادگان بودن چندتاشون،می گفت انگار خدا بهترین هارو تک چین کرده بود...

من با پست شما و دیدن مصاحبه مامان عرشیان که ایشونم تو پادگان بودن خیلی اشک ریختم چون خودم وابستگی عجیبی به پسر اولم که دوازده ساله هست دارم  اصلا یه تیکه از قلبمه،ولی حقیقتا یه دوستی داشتیم پسرشون نخبه دانشگاه تهران بودن ،حافظ قرآن ،بسیار امروزی و به زیبایی یوسف ،ولی تصادف کردن و الان فقط یه دختر دارن،داشتم با خودم فکر می کردم خدا کنه هیچ وقت داغ پسرام رو نبینم اما اگر قراره خدا روزی عزیز پسرام رو با حکمتش ازم بگیره انشالله که رزقشون شهادت باشه و همینجوری از پیشم نرن...

خوشا به سعادت آقا مهدیار عزیز،جایگاهشون بهشت برین

داشتم یه موسیقی گوش میدادم از محمد اصفهانی همزمان این پست شما رو دیدم خیلی متاسف شدم دقیقا انگار این ...

ببخشید کیبورد اشتباه زده امیدوارم مهمون سفره ی ابا عبدالله باشن پسرتون مهدیارعزیز

باور نمیکنین چقدر به تک تک این کلمات نیاز دارمچقدر دنبال دریچه امیدی برای اینکه دوباره می بینمش میگر ...

عزیزم💔

تمام کسانی که تجربیات نزدیک به مرگ رو انکار میکنن هیچ دلیل مستند و منطقی و محکمی برای ادعاشون ندارن

بی دلیل و فقط برای اینکه این تجربیات به مذاقشون خوش نمیاد ردش میکنن

بدون اینکه بدونن رسالت این برنامه چیه و سخنان سازنده ش رو شنیده باشن فکر میکنن یه عده افرادی که دچار رویا شدن صرفا اومدن و از خاطراتشون بگن

در حالیکه آقای موزون سازنده برنامه زندگی پس از زندگی بارها گفته برنامه ش یک پژوهش علمیه

بارها گفته هدفش اینه تا اثبات کنه وجود حقیقی ما چیزی غیر از جسممون هست و پس از مرگ جسم اون وجود حقیقی ما تازه از بند اسارت جسم خارج میشه

و دلایل بسیار محکم و مستندی برای این ادعا توی برنامشون مطرح کردن 

از بازار برنامه زندگی پس از زندگی رو دانلود کنید

توی این برنامه تمام قسمتهای شش فصل قرار داده شده و دسترسیش خیلی راحتتره

از اینجا خیلی راحتتر میتونید برنامه رو ببینید

توی گوگل دو قسمت آقایان ایمان عبدالمالکی و جهانگیر ولادی رو سرچ کنید و ببینید

این دو قسمت از مهمترین قسمتهای این برنامه هستن چون این دو نفر بسیار زیاد شواهدی دارن که اثبات میکنه در حالی که جسمشون توی کما بوده اتفاقات واقعی زیادی رو در اطرافشون دیدن و شاهد بودن که قابل اثبات هست 

این موضوع ثابت میکنه چیزی غیر از جسمشون قابلیت درک و مشاهده داشته

این هم که چرا تمام کیانی که در کما بودن این تجربه رو نداشتن دلایل مختلفی داره

شاید با توجه به ظرفیت و شرایط هر کسی بستگی داره که آیا این تجربه واسشون اتفاق بیفته یا نه

شایدم همشون این تجربه رو دارن اما خواست خدا در این نیست که بعضیها یادشون بیاد!

همه ما در زمینه اعتقاداتمون ممکنه دچار ابهام یا سوالاتی بشیم

اما میتونیم با تحقیق و جستجو رفعشون کنیم

خداوند همونطور که ویژگی پرسشگری رو در ذات انسان قرار داده راه پیدا کردن پاسخ رو هم واسش قرار داده

از دیدن همین برنامه و خوندن تاپیک سپاس عزیز شروع کنید

برای شروع با همین دو مورد جواب بسیاری از سوالاتتون رو پیدا میکنید 

و در ادامه مطمئن باشین که خدا و عزیز سفر کرده تون کمکتون میکنن و راه رو نشونتون میدن