2777
2789
عزیزم طبق تحقیقات کودکان تک فرزند از هر نظر نسبت به چند فرزندی از سلامت بیشتری برخوردارن.باز هم طبق ...

تو همین سایت اکثر کسایی که تک فرزندن ناراضی هستن که تنهان تایپیک هارو بخونی میفهمی بزرگ شدن چقدر تنهان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی مرددمهر لحظه و هر روزم بهش فکر میکنمواقعا خسته شدمنمیتونم تصمیم بگیرم🤦🏻‍♀️دخترم حدودا ۸ سا ...

تو که بچه ی بزرگت دختره که خیلی راحتی

دخترا خیلی کمک میکنن 

من جاریم دختر بزرگش همش کوچیکه رو نگه میداشت

میخوابوند غذا میداد پوشکش رو عوض میکرد

ولی من بزرگم پسره ، هیچکدوم اینکارارو نکرد😂😂😂

ولی در عوض بیشتر خریدامو میکنه و یه طور دیگه کمکم میکنه

ولی دخترا از بچگی حس مادرانه دارن و خیلی کمک حال میشن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

شوهرم بشدت اصرار نیکنه

ولی من خیلی خیلی از زایمان میترسم 

زایمان اولم طبیعی اجباری بودم با وکیوم هم 24 ساعت که تو زایشگاه بودم خیلی خیلی اذیت شدم هم وقتی رفتم خونه تا یک ماه اذیت شدم

عوارض زایمان طبیعی هم که نور علی نوره هنوز تا اخر عمر باهام هست 

فقط بخاطر زایمان میترسم 

ببین بزرگ کردن بچه دوم بسیار بسیار راحت تر از بچه اول

اما تجربه من با فاصله سنی حداقل ۴ سال دومی بیاد 

من خودم شاغل بودم بچه اولم لجباز بود و با فاصله دو سال دومی رو آوردم واقعا از هم پاشیدیم هممون 

هنوزم بچه هام یکسره در حال جنگن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من خیلی مرددمهر لحظه و هر روزم بهش فکر میکنمواقعا خسته شدمنمیتونم تصمیم بگیرم🤦🏻‍♀️دخترم حدودا ۸ سا ...

تک فرزندی هیچ آسیبی نداره نترس دوست نداری نیار خیلی دنیای زیبایی داریم که بچه پس بندازیم معلوم نیست چه بلایی قراره سرمون بیاد

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه من خيلي حرف ميزنه يكي دو بار گفتم چه غلطي كردم بچه دوم اوردم ولي پشيمون نيستم نداشتم مطمئنم ناراحت بودم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من بچه اولم 1.5 ساله بود که ناخواسته باردار شدم و شدیدا ناراحت بودم و تو فکر سقط بودم که خداروشکر سقط نکردم 

انقدر راضی هستیم من و شوهرم که همیشه خداروشکر میکنیم اوایل سخت بود با وجود بچه کوچیک و با وجود شاغل بودنم ولی رفته رفته عادت کردم و دوتاش باهم همبازی و دارن بزرگ میشن الان واقعا دلم میسوزه به بچه هایی که تنهان