2777
2789

من دخترم ۶ سالشه 

بچه دومم پسره و ۴ ماهشه 

بنظرم فاصله سنیشون اوکیه ولی نمیدونم بعدا قراره باهم بسازن یا نه الان دخترم خیلی حسادت میکنه 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی مرددمهر لحظه و هر روزم بهش فکر میکنمواقعا خسته شدمنمیتونم تصمیم بگیرم🤦🏻‍♀️دخترم حدودا ۸ سا ...

عزیزم طبق تحقیقات کودکان تک فرزند از هر نظر نسبت به چند فرزندی از سلامت بیشتری برخوردارن.باز هم طبق تحقیقات هر چه تعداد بچه ها بیشتر باشه اسیب های روحی در فرزندان بیشتره 

منم دست تنهام و شهر غریب واسه همین نگرانم

دست تنهایی خیلی سخته

بچه ت چند سالشه الان؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
عزیزم طبق تحقیقات کودکان تک فرزند از هر نظر نسبت به چند فرزندی از سلامت بیشتری برخوردارن.باز هم طبق ...

اشتباهه

اتقاقلا دوفزگرزندی باعث میشه چالش های بیشتری داشته باشن و تعامل بیشتر یاد میگیرن

پسرم پنج سال و نه ماهشه،دخترم سه روز دیگ دوماهش میشه 

تنها دلیلم سختی بزرگ کردن و بچه داری بود 

ولی خب خداروشکر الان خیلی راضی هستم 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من خیلی مرددمهر لحظه و هر روزم بهش فکر میکنمواقعا خسته شدمنمیتونم تصمیم بگیرم🤦🏻‍♀️دخترم حدودا ۸ سا ...

دودل نباش. حتما بیار. سخت که هست ولی پشیمون نمیشی.

منم بچم سه سالشه الان باردارم هم جنسن

قوی باش من شهر غریب نیستم اما هیچوقت از هیچکی کمک نگرفتم آدم اگه از ته دلش بخواد هرکاری میتونه بکنه

خیلی تصمیم سختیه

مغزم همش میگه دوباره میخوای خودتو بندازی تو سختی و چالش

جلومو میگیره 

از طرفی بچه های تک فرزند اطرافم که بزرگ شدن رو میبینم که چقدر مشکلات دارن و ناراحتن از تک فرزندیشون بیشتر مردد میشم که چه تصمیمی درسته

چرا عزیزم

تو این جامعه وبا این شرایط فاجعه بار از بی ابی وبدون اینده بودن نداشتن حدااقل ها از نظر شغل وازدواج ووو.الان باید دایم فکر وروحم درگیر باشه اگر نداشتم الان دیگه میتونستم نفسی بکشم وبرا خودمم هم گمی زندگی کنم این فقط یه دلیلش،استرسهای جامعه امروز وبزرگ کردنش که بماند