2777
2789
عنوان

یه دختر دوست دارم چطور بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 39 پست

بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که اگه واقعا میخوایش به جای نامه نوشتن و اینا به فکر زندگی آیندتون باشی الان زمان فکر و خیال نیست زمان تلاش کردن برای آیندس

بخدا که عشق تو همین سنه🥲سال ها گذشت و دیگه عشق واقعی رو تجربه نکردیم

گفتم با قطعیت نمیشه گفت 

شاید باشه 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا که عشق تو همین سنه🥲سال ها گذشت و دیگه عشق واقعی رو تجربه نکردیم

موافقم من ۱۵ بود عاشق شدم بچه ام نبودم انتخاب درستی کردم الانم دخملمونو داریم🥹

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
مال هورمونه سوال بعدی

نگید اینارو 

شاید خیلی‌ها از هورمون هاشون باشه اما ادم های احساسی تو این سن عمیقا عاشق میشن طرفو هرجووور که هست میخوان

بزرگ تر که میشی فقط واسه منافع و سود خودت یه نفرو میخوای

دوستان چه قدر بد صحبت میکنید . 

هرکسی شخصیتی داره برای خودش . 

آقا هادی حقیقت بخوای بدونی توی این سن آدم بیشتر هیجانی عمل میکنه . ولی اگه واقعا دوسش داری اون دختر هم هنوز سنی نداره که بخواد با یکی دیگه ازدواج کنه . 

شما فعلا به فکر رشد خودت باش تحصیلات . پیدا کردن کار . ۲۵ سالت که شد اگه باز هم هنوز مهرش به دلت هست اقدام کن .

عزیزم چقدر عالی خوشبخت ترینن باشید تا همیشه🥰😍ما که نرسیدیم🥲

ممنون ❤️

بعضی ها حسودی شون میشه کامنت ها رو بخون چطور آدم تخریب میکنن به جای حمایت ممنونم پشت ما ایستاده ای متشکرم 🫡

اسی

دانشجو هسی یا میری سرکار؟

یجوری برو جلو بهش بگو حس خیلی خوبیه

یه شماره ای پیدا کن پیامش بده بگو بهش علاقه داری و...😂😱

نزار حسرت بشه 

سنت هم خوبه

اون سنش کمه مشکل از تو نیس😂

🤠🤠🤠