2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و خونریزی

109 بازدید | 22 پست

سلام من تنبلی تخمدان وتیروئید دارم که قرص متفورمین و لووتیروکسین میخورم که چندین ساله همیشه لکه بینی خونریزی دارم دکتر برای که اینکه پریودیم مرتب بشه ال دی، اچ دی، دوفامد مدروکسی پروژسترون  وو ... می‌خوردم که هردفه باوجود این قرصا خوب که نشدم بدترم میشدم الان دکتر گفته ۳دوره قرص دروسبلا بخورم اما بعد شروع پریود شدم والانم لکه بینی  که داره بازم داره به خونریزی تبدیل میشه،۳دوره انجام بدم یا قرص ادامه ندم؟

خب وقتی داروهای یک دکتر رو میخوری و بدتر میشی، چه اصراری داری باز پیش همون دکتر بری

حتما برو پیش متخصص خوب

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب وقتی داروهای یک دکتر رو میخوری و بدتر میشی، چه اصراری داری باز پیش همون دکتر بریحتما برو پیش متخص ...

لکه بینی و خونریزی طولانی مدت خطرناکه

چرا پیگیری نکردی؟؟؟

الان اصلا اینجا مشاوره نگیر

برو متخصث زنان تا از این بدتر نشدی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خب وقتی داروهای یک دکتر رو میخوری و بدتر میشی، چه اصراری داری باز پیش همون دکتر بریحتما برو پیش متخص ...

چندین دکتر عوض کردم حالا این دکتر دوبار رفتم گفته ۳دوره باید قرصا بخوری تا خوب بشی گفتم اگه خونریزی داشتم گفت اشکال نداره ادامه بده

لکه بینی و خونریزی طولانی مدت خطرناکهچرا پیگیری نکردی؟؟؟الان اصلا اینجا مشاوره نگیربرو متخصث زنان تا ...

عزیزم از بس دکتر متخصص رفتم دیگه خسته شدم فقط دارو عوض میکنن این چند ساله من این مشکل دارم

چندین دکتر عوض کردم حالا این دکتر دوبار رفتم گفته ۳دوره باید قرصا بخوری تا خوب بشی گفتم اگه خونریزی ...

چند سالته؟

بچه داری؟

عزیزم از بس دکتر متخصص رفتم دیگه خسته شدم فقط دارو عوض میکنن این چند ساله من این مشکل دارم

تهرانی؟

عزیزم من خیلی اطلاعاتی در این مورد ندارم،فقط میدونم اگه ورزش کنی و استرس نداشته باشی و تغذیتو سالم ک ...

ممنون عزیزم این چند وقته ورزش میکنم استرس ندارم تغذیه ام اما تا شیرینی شکلات میبینم میخورم

۳4،دوتا بچه دارم

خب باز خوبه بچه داری

چون علائمت طببعی نیست ممکنه توو بچه دار شدن مشکل درست کنه

خب باز خوبه بچه داریچون علائمت طببعی نیست ممکنه توو بچه دار شدن مشکل درست کنه

تو نی نی سایت خیلیا مثل منن انگار از تنبلی تخمدانه اما انگار هیچ کدوم درمان نشدن یا من نمیدونم،خداروشکر بچه دارم