2777
2789
رشت من چاقم ولی نامزدم عاشقمه میگه خیلی نرمی

کلا نامزدت عاشق چیزای نرم مثل ژله 🤣🤣🤣🤣

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کحا طرفدار دارن دقیقا؟

این تایپیک جهت تمسخر کردن زدن انگار

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

ارهههه میدونی خیلی ناراحت میشم وقتی میگن از چاقا متنفرن مگه ما ادم نیستیم فقط لاغرا ادم هستن؟؟

عزیز من چرت میگن من لاغرم همه ی اشناها میگن چقدر هیکلت زشته، اصلا مورد پسند کسی نیست

درخواست دوستی از خانمها هم به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان پذیرفته نمیشود

اولین باره میشنوم چاق بو میده.صد تا لاعر مردنی کنارم بوده بو گند میداده. اتفاقا دختر عمه و عموهام چا ...

بوی عرق ربطی به چاق ولاغری نداره

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

من  لاغر مایل به توپر بودم شوهرم دوست داشت الان کمی چاق شدم بازم شوهرم خوشش میاد ولی دارم لاغر میکنم چون میخوام وقتی خواستم حامله شم اضافه وزن نداشته باشم چون بارداری تو چاقی بده هزار جور بلا میگیری

شوهرم خیلی از زن قد بلند بدش میاد ، من قدم متوسطه  خیلی دوست میداره

دوستت دارم