تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
اولین باره میشنوم چاق بو میده.صد تا لاعر مردنی کنارم بوده بو گند میداده. اتفاقا دختر عمه و عموهام چاقن بوی گل میدن. این حرفا دیگه از کجا دراوردینه. لاعرها بدبوترن.
من لاغر مایل به توپر بودم شوهرم دوست داشت الان کمی چاق شدم بازم شوهرم خوشش میاد ولی دارم لاغر میکنم چون میخوام وقتی خواستم حامله شم اضافه وزن نداشته باشم چون بارداری تو چاقی بده هزار جور بلا میگیری
شوهرم خیلی از زن قد بلند بدش میاد ، من قدم متوسطه خیلی دوست میداره