2777
2789
من خیلیا رو دیدم چاق دوست دارن مادراشون دختر چاق براشون میگیره پسراشون با وجود تحصیلکرده بودن چاق دو ...

منظورت از چاق که احیانا بالای نود صد کیلو نیست؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلیا رو دیدم چاق دوست دارن مادراشون دختر چاق براشون میگیره پسراشون با وجود تحصیلکرده بودن چاق دو ...

ما که ندیدیم

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

خب این نرمی چه کاربردی داره؟ 😀

بغلش کنی حال میکنی سرت بذاری رو پاش عین بالش نرمه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من ی مدت تو پر بودم

تاکیید میکنم چاق نه توپر

نامزدم میگفت فلانی(جاریم)عین پارک بادیه و من و اون ی ذره در حد ی سایز اختلاف داشتیم

فهمیدم باید ب فکر لاغری باشم🙄

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نظر و امار کاملا اشتباه و بچه گونه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

حتما سنشون‌ خیلی بالاس و دهاتین وگرنه من کسی و ندیدم چاق دوست داشته باشه

الان از کلمه دهاتی خواستی به عنوان تحقیر استفاده کنی؟

چون بُت‌کده‌ی کهنه به نزدیکی کعبه    گویا که خدا خواسته آباد نباشیم❤️‍🩹

حتما سنشون‌ خیلی بالاس و دهاتین وگرنه من کسی و ندیدم چاق دوست داشته باشه

ببین نگی چاق من توپرم قدم ۱۶۱ـ۱۶۲ وزنم ۶۴ـ۶۵ کسی تا حالا بهم نگفته چاق اینو گفتم که نگی چاقه اومده طرفداری 

ولی لطفا اون قسمت دهاتیش رو توضیح بده برام یعنی کسی که مثلا اهل تهرانه لاغر پسنده یه فرد روستایی چاق پسند تو مغزتون چیه پشگل 

خواهش میکنم به افغانیا خونه اجاره ندین... سیم‌کارت ندین... خرید نکنید ازشون.... ازدواج نکنید...هیچکی کثیف تراز این نوع بشریت نیستن بدون دلیل و مدرک نمی‌گم فقط یک نفر از این افغانی ها به ۳۰۰ نفر تجاوز کرده بعد آتیششون زده۴ نفرشون به پسربچه تجاوز کردن فقط بزنید اینترنت یکم مطالعه کنید تازه اینا خوباشونن  به خودمون رحم کنید 😭🖤#لعنت‌بر‌افغانی