2777
2789
عنوان

اعصابم حسابی خورده گریم میاد

85 بازدید | 6 پست

نمیدونم به خاطر پریودیه ( آخه از چند روز قبل پریودی اینطوری شدم : افسردگی و بی انگیزگی و ناامیدی دارم کل این چند روز همراه با تپش قلب " خودم با خودم میگم اینبار طلسم افسردگی و سکون گرفتن واسم ، آخه طلسم بستگی بخت و بستگی در رزق دارم چند ساله ) ولی شاید این چند روزه از تغییرات هورمونی باشه نمیدونم شابدم از سحر باشه . 

صوت قرآن که گوش نمیدم ، از شنیدن صدای اذان گریم میگیره ؛ از شنیدن صدای نوحه خشمگین میشم مخصوصاً اگه مربوط به امام حسین علیه السلام باشه  ؛ چنتا روضه ی مسلم بن عقیل داشتم متنفر شدم ازشون در حالی که تا چند روز قبل به مدت چند ماه گوش میدادم . 

یه تیکه از روضه ی سید مجید بنی فاطمی شنیدم : مگه میشه شبای درد و غم‌ به سر نیاد🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۵ سالمه مجردم ، ۱۰ ساله مثل مُرده متحرکم هیچی خوشحالم نمیکنه

منم 

تا قبلش خیلی خوشحال ؛ شاد و پرانرژی و بشاش طوری که باعث حسادت خواهرای پسرایی میشد که عاشقم بودن 🥴 

ولی کسی که بختمو بست خواهر یا مادر اون پسرا نبودن زنداداش خودم بود ( به خاطر خواهرش که پسر مدنظرشون نتونه منو بگیره ، خواهر خودشو بگیره ) 

۲ شالیم میشه که رزقمو بستن ؛ از اون شبی که از زبان داداشم شنید آزمون های استخدامی شرکت میکنم " دیگه پول دستم نمیاد 

خدا لعنتش کنه آدم هرچی میکشه از هم نزدیکاست

بله درسته 

یاد یه کامنت از کاربری افتادم ایشونربهریه کاربر دیگه نوشت هر کسی به جز خودت میتونه برات جادو بگیره حتی خواهرت ( راستم میگه من از آبجیم شنیدم که خواهر همسایشون واسش سحر میگرفت چون خواهر و شوهر خواهرش لیلی و مجنون بودن بی دلیل جنگ میکردن