2777
2789
عنوان

دوستم واقعیه یا فیکه و حسودی می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 32 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمم به همین فکر می‌کنم ولی حدودا ۶ ۷ سالی میشه دوست هستیم و میگم خوش قلبه و توی خیلی شرایط کنارم ب ...

منم یه همچین دوستی داشتم فکر میکردم خیلی خوش قلبه، ولی به خاطر بعضی چیزا فهمیدم اصلاااااا اونجوری که فکر میکردم نیست، حتما کات کن باهاش

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

کات نکن ولی ارتباطتو باهاش ب حداقل برسون

نمیدونم واقعا

یکم دنبال فرصتم ولی واقعا توی شرایط سخت پیشم بوده، مثلا موقع فوت پدربزرگم حالم خیلی بد بود طوریکه داشتم شغلم رو از دست میدادم (کارمند شرکتم) ولی بازم کنارم بود و ارومم کرد

ببین عزیزم ادم حسود تو روزای غم کنارت میمونه چون دیدن ناراحتیت براش امنیت بیشتری داره تا شادی و موفقیتت 

تو ببین وقتی شادی وقتی یه وسیله ای خریدی یا پیشرفتی حاصل شده کی زودتر از همه خوشحال شد برات همونو نگه دار 

از دوستی خانما کلا بیزارم پشت تمام دوستی خانما حسادت پنهان وجود داره 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
نمیدونم واقعایکم دنبال فرصتم ولی واقعا توی شرایط سخت پیشم بوده، مثلا موقع فوت پدربزرگم حالم خیلی بد ...

هیچ کس مهم تر از خودت نیست،وقتی کسی باعث اذیتت میشه اگه نمیتونی کات کنی باهاش ارتباطتو کمرنگ کن،منم ی دوستی دارم واقعا مث خواهریم ولی خب اخلاقای خاصی داره اینم بگم اصلا حسود نیست ولی خب کلا خاصه من گاهی اوقات ارتباطمو باهاش کم میکنم وقتی میبینم داره اذیتم میکنه

ببین عزیزم ادم حسود تو روزای غم کنارت میمونه چون دیدن ناراحتیت براش امنیت بیشتری داره تا شادی و موفق ...

اخه من جدا هیچوقت بهش حسودی نکردم، همیشه براش جدا خوشحال می‌شدم مثلا خودش وکیله و وقتی قبول شد من خودم انقدر خوشحال شدم؛ اخه نمی‌دونم شاید بخاطر احساساتش اینطوری میشه و ذاتا ادم بدی نیست؟ چون دیگه واقعا الان حس نمیکنم بتونم دوست نزدیکی پیدا کنم که باهاش راجت باشم

هیچ کس مهم تر از خودت نیست،وقتی کسی باعث اذیتت میشه اگه نمیتونی کات کنی باهاش ارتباطتو کمرنگ کن،منم ...

اره ببین حس منم دقیقا بهش همینطوریه، و کلا دوستیمون اینطوری بوده که وقتایی که بنظرم دیگه داشته خیلی فراتر از حد می‌رفته در لحظه تا یه مدتی کمرنگش کردم

ولی فکر نکنم کامل باهاش قطع ارتباط کنم؛ چون یه سری صحبتایی که داشتیم و اینا چیزی نیست که بتونم با کس دیگری داشته باشم، اینم اخلاقای خودشو داره ولی در کل میگم این رفتارایی که گفتم مثلا وقتایی رخ میده که دیگه خیلی باهم حرف می‌زنیم

اره ببین حس منم دقیقا بهش همینطوریه، و کلا دوستیمون اینطوری بوده که وقتایی که بنظرم دیگه داشته خیلی ...

نمیدونم مجردی یا متاهل ولی سعی کن همچین ادمی رو برا رازای بین خودت و همسرت درگیر نکنی،اصلا ب اینجور اشخاص نمیشه اعتماد کرد

چون حتی اگر مطمئن هم بشم واقعا این حرفاش از روی حسادته، فکر نکنم که هیچوقت واقعا کاری بکنه که بخواد بهم اسیب بزنه؛ همیشه حواسم جمع هست ولی بازم تا حد خوبی مطمئنم که نمی‌کنه کاری که علیه من باشه؛ پشت سرم هیچوقت جدا حرف نزده و همیشه جلوی بقیه و پشتم ازم تعریف کرده

اینا هم وقتی دو تایی هستیم بهم میگه وگرنه اصلا نمی‌گه این چیزا رو جلوی بقیه درباره‌م و من ندیدم تاحالا جلوی بقیه و یه سری ادمای فیک پشتم رو خالی کنه

یعنی میگم بنظر خودم توی دوستیمون مثلا ۷۵ درصد خوبی بوده ۲۵ درصد فقط همین حرفا بوده حتی عمل نبوده

نمیدونم مجردی یا متاهل ولی سعی کن همچین ادمی رو برا رازای بین خودت و همسرت درگیر نکنی،اصلا ب اینجور ...

مجردم ولی یه راز خیلی بزرگی بهش گفتم که درکل پشیمون شدم که کلا چرا اون راز که هیچکس نمی‌دونست رو برملا کردم 

اونم برای مثلا خواهرم یا والدینم نه! (راز عجیبی نیستا ولی خب نمیدونم احساس می‌کنم ممکنه بره به یه نفر خاص بگه)

مجردم ولی یه راز خیلی بزرگی بهش گفتم که درکل پشیمون شدم که کلا چرا اون راز که هیچکس نمی‌دونست رو برم ...

سعی کن دیگه نگی چیزی بهش، اگرم احیانا گفت دیوار حاشا بلنده،نهایتش بگو تو گوشیم برا خودم یادداشت کرده بودم رفته گوشیمو برداشته خونده یا کلا بزن زیرش