2777
2789

خیلی دلم شکست

من اره خیلی عاشقش بودم ولی اون با عمل و رفتارش نشون داد ک عاشقم نیس و هیچ کار برا خوشحالیم نکرد حتی تولدم یادش نمیموند بعد5 سال دوستی

چقد دلم شکسته من اصن نمیتونم کس دیگه ای رو دوس داشته باشم

اون هم24ساعت انلاینه و معلومه جایگزین کرد سریع

خیلی تو عذابم انلاینیشو ک میبینم

اخه با من انلاین نمیشد

فقط زنگ میزد زیادم حرف میزدیم ساعتها

منم وابستش شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید زندگی جدید شروع کنی...اینکه پیشرفت کنی یا سقوط کنی دیگه بستگی به تصمیم و انتخاب خودت داره...

آره این واقعیت هست که اون دوستت نداشته و توو زندگیت بوده ولی اینکه از این به بعد بخوای این آدم رو نگه داری(حتی توو ذهنت)و زندگیت رو تحت تاثیر اون قرار بدی به تصمیم خودت بستگی داره.

هرچی ازش داری پاک کن حتی اکانت اینستاش رو بلاک کن.

پادکست جافکری هر شب گوش کن اگه دوس داری برو باشگاه یا یه فعالیتی که دوسش داری انجام بده 

سختهبا خودم میگم شاید چندبار ک ببینم اینجوری انلاینه ازش بدم بیاد

اتفاقا پاک کنی راحتتر فراموشش میکنی

اولش حالت بد میشه غصه دار میشی به مرور زمان فراموش میکنی

خودتو با کتاب,سریال،رمان هرچی که دوس داری سرگرم کن

منم یه همچین آدمی توو زندگیم بود ۴ سال پیش...مدتی  هر شب ساعت های طولانی باهاش حرف می زدم ولی خب ته دلم و همیشه می دونستم زیاد دوسم نداره و...دیگه طولانی هست بگم چی شد و...

ولی بلند شدم و کامل از زندگیم و فکرم حذفش کردم جوری که الان حتی چهره اش رو یادم نمیاد.یادمه سخت بود ولی بلاکش کردم از همه جا و شماره اش رو حذف کردم همه جی...

انقدر به خودم و رشد فردیم اهمیت دادم که یکسال بعد با کسی وارد رابطه شدم که همه جوره دوسم داره عاشقمه قشنگ با تمام وجودم حسش می کردم از خودم بیشتر دوسم داشت و برای هم صبر کردیم تا شرایط ازدواجمون مهیا بشه و ۱۲ شهریور عروسیمه با تمام وجودم راضیم ازش...من رو می خواد با تمام خوبی ها و بدی هام 

اگه خودت رو دوست داشته باشی آدم درست میاد سمتت آدم غلط هم بیاد چون خودت رو دوس داره اجازه نمیدی بهت آسیب بزنه و میذاریش کنار

خودم گذاشتمش کنارب سختی چون خیلی دوسش داشتم

خب دیگه سخته ولی از ذهنت هم حذفش کن...

فعالیت های توسعه فردی کنی انرژی مثبت میاد سمتت و حالت خوب میشه.در ضمن به دیدگاه من عشق و دوست داشتن یه طرفه وجود نداره لازمه عشق دو طرفه بودنش هست.من نور قلبم رو روی ‌کسی میندازم که اونم به من بندازه وگرنه اون نور رو روی عشق به خودم میذارم تا کسی که لایقش هست به سمتم بیاد