2777
2789
عنوان

شدنیه این کار بنظرتون

58 بازدید | 12 پست

مثلا آبمیوه فروشی داشته باشی ولی مغازه نداشته باشی و از طریق پیج بفزوشی؟

میخرن یعنی؟یا میشه از اداره جات یا جاهایی که تعداد زیاد ممکنه بخرن سفارش گرفت؟

چه جاهایی باید برا بازاریابیش سر بزنم

چون آبمیوه طبیعی هست مواد نگهدارنده نداره باید روزانه سفارش داشته باشم و این سختش میکنه 

چه چیزایی برای تکمیل کردن این ایده به ذهنتون میرسه ؟اصلا پول اجاره ی مغازه فعلا ندارم 

ببین میتونی از تراکت و تبلیغ شروع کنی  صرفا اداه جات و شرکت های خصوصی قسمت بالاشهر و به تعداد سفارشاتت اماده کنی ...وکیوه شده و لیوانی عرضه کنی این نظر منه

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدم! راستش اینجور چیزی هم اگه باشه خرید نمیکنم ازش! مواد غذایی داستانش فرق داره. حتی غذا خونگی همدوست ندارم چون نمیدونم چطور و کی درست کرده توی خونه! باز رستوران و اینا میدونی یه نظارتی هست بالاسرش

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

میشه ولی خشک بار اگه باشه ریسکش کمتره

چون پست شرایط نگه داریش خیلی جالب نیست من خودم باشم سفارش نمیدم اینجوری

من پیشنهاد میکنم نوشیدنی خاص یا خوراکی و شیرینی و این چیزادرست کنید با کافه ها و رستوران ها نشون بدید شاید اونها خودشون شمارو بپذیرن یا ازتون سفارش بگیرن یا اینکه همونجا مشغول به کار بشید 

البته میوه خشک و ای چیزا رو چرا راحت تر میشه سفارش داد

درست میگی

اگه میخوای شروع کنی حتما و امتحانش کنی بازار هدفت رو کارمند جماعت در نظر نگیر چون جز سفت ترین قشرها هستن و غذا هم بزور میخرن ظهر! اگه روزی بخوان آبمیوه بخورن جایی میخرن که هزارتا عکس و ادا بتونن ازش در بیارن!

مدرسه و دانش آموزها بازار هدف بهتری میتونن باشن بنظرم.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

قدیما همسایمون فکر کنم داخل فر اجاق گازش میوه خشک میکرد 

من نکردم چون میترسم بسوزه😂

البته وسایل مخصوصشم هست بازار ولی شاید گروه باشه

تراسم دارین میتونید تا تابستونه از افتاب استفاده کنید لواشک خانگی و اینا درست کنید به نظرم اینا بهتر تو انلاین شاپ ها فروش میره

اگه میخوای شروع کنی حتما و امتحانش کنی بازار هدفت رو کارمند جماعت در نظر نگیر چون جز سفت ترین قشرها ...

تا به حال به این بخشش فکر نکرده بودم 

درسته 

نمیدونم واقعا خیلی سر در گمم یا باید این کارو انجام بدم یا باید پیج لباس زیر بزنم که نمیدونم اونم بگیره یا نه چون دست زیاد شده 

کاش خدا خودش بهترین راهو جلوم بذاره

تا به حال به این بخشش فکر نکرده بودم درسته نمیدونم واقعا خیلی سر در گمم یا باید این کارو انجام بدم ی ...

هر غذایی و خوراکی و نوشیدنی میخوای درست کنی کجا باید ببری؟

میتونی ببری به:بوفه مدارس/مهد کودک ها/بوفه دانشگاه ها/کافه ها/رستوران ها/سینما/تبلیغ برای مراسمات عروسی و تولد/تالار ها و سالن های پذیرایی کوچک و بزرگ/ حتی بوفه بیمارستان ها که بیمار ها باید ابمیوه طبیعی بخرن برو دم در با کنارش بساط کن تبلیغ کن یا برو با بوفه هاشون صحبت کن یا اصلا تو بوفه های خالی کار پیدا کن