2777
2789
عنوان

حاجت روایی اربعین

292 بازدید | 38 پست

سلام دوستان 

می‌خوام قبل از اذان مغرب زیارت عاشورا و زیارت اربعین و دعای توسل بخونم. هر کسی هر حاجتی داره اسمش یا حاجتش را بنویسه تا به نیت اون هم بخونم. اسم و حاجتتون رو بنویسید من نزدیک غروب میام و اسامی را برمیدارم و به نیتتون دعا می‌کنم. شما هم از طرف من چهارده صلوات به آقا امام حسین و ابوالفضل العباس هدیه کنید. انشالله همگی حاجت روا باشیم. 

فاطمه لطفا

❤‍🩹

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گمنام ها پیش امام حسین از آشناترینا هستن،معذوریم از نوشتن اسممون ولی به امام حسین بگو یه کاربری 😭هرچی به درد و دیوار زدش نشد،کمکش کن

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

برای پسرم حسین که کسی اذیتش نکنه دیگه حال روحیش خوب بشه😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

اسمم ستاره دعام کن شوهرم معجزه وار راضی بشه بچه دومم امسال بیارم. یکی از ارزو های بزرگمه

امسال باردار بشم.

امضامم هس😭 ممنونم ازت .ان شالله خودتم حاجت روا بشی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

سلام عزیزم ،لطفابرای سلامتی تحصیل عاقبت بخیر ی وطول عمرپسرام حسین وابوالفضل التماس دعا دارم ممنون 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر