2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرهاش رو میشناسی؟مثلا برای بازار.و ساحل خوب ودنج

اره 

خب اونجا ک شما مدنظر تونه چابهار عالیه 

منتهی گرمه بشدت هواش عید نوروز رفتیم خنک بود 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

زاهدان ک الان گرمه واقعا نیاید حالا ایشالا اخرای شهریور یا مهر خداکنه سردتر بشه 😢مردیم از گرما

بازاری خوبش رو میگید؟

سلام.من کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼

بازاری خوبش رو میگید؟

زاهدان ب چهارراه رسولی معروفه که معمولا از شهرستان ک میان از همونجا خرید میکنن لباسای خارجی مارک خوبم میتونید پیدا کنید از توش البته دست دوم هستن البته لباس نو هم دارن

سلام چطوری خوبی🩷بهتر ک نشده هنوز بالاش کوتاهه یک هفته هم میخوام برم مسافرت نمیدونم ب کی بسپارمش🥲🥲 ...

سلام قربانت منم خوبم. 😘

خوب ایشالا به کم کم بهتر میشه. 

از اقوامتون یه آدم خاطر جمع نیست بزاری پیشش؟ 

سلام قربانت منم خوبم. 😘خوب ایشالا به کم کم بهتر میشه. از اقوامتون یه آدم خاطر جمع نیست بزاری پیشش؟

نه نیست.....

به بابامم اعتماد ندارم اون دفعه ک تنهاش گذاشتم بالاشو چید 🥲💔.

ی سوال دیگه داشتم 🥲

اومم میگم من بهش سویا مخصوص میدادم با آب قاطی میکردم و اینا الان دیگه دوست نداره کرم خشک هم گرفتم علاوه بر چندش بودنش خودشم دوس نداشت😂 ب جز اینا دیگه چی بهش میتونم بدم؟

نه نیست.....به بابامم اعتماد ندارم اون دفعه ک تنهاش گذاشتم بالاشو چید 🥲💔.ی سوال دیگه داشتم 🥲اومم ...

برنج آبکش شده البته بدون روغن ونمک ماکارونی هم همینجور. 

کرفس وکاهو وکلم وهویچ اینارو هم بهش بده البته خیار ندی اسهال میشه. 

گندم روهم انقد بجوشون که نرم شه بعد بده بهش. تخم مرغ آب پزم برای الانش عالیه که داره پرهاش رشد میکنه. 

جوانه گندم هم خیلی خوبه. 

میوه هم بهش بده. مثلا سیب که میخوری یه تیکه کوچولو بزار جلوش. 

اگه نون نواری لواش داری بزار خشک شه بعد بده بهش 

نه نیست.....به بابامم اعتماد ندارم اون دفعه ک تنهاش گذاشتم بالاشو چید 🥲💔.ی سوال دیگه داشتم 🥲اومم ...

حیف که کسی نیست. 

کجایی هستی.