2777
2789
عنوان

خانم هایی که ورزش میکنین

55 بازدید | 11 پست

من شرایط ندارم برم باشگاه 

میخوام تو خونه ورزش کنم هر روز حتی شده کم 

تا حالا ورزش نمیکردم 

چطوری ورزش کنم تو خونه؟

کانالی یوتیوب یا برنامه ای میدونید ورزش کردن صحیح رو آموزش بده 

ممنون میشم بگین

و اینکه قبل صبحانه ورزش کنم یا بعدش؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه تو دیوار دانلود کن زیادن خیلی خوبهو اینکه برنامه جم فیت تو ماهواره هم هست

مرسی عزیزم دلم 

ماهواره نداریم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ورزشی ک میخوای مثلا یوگا پیلاتس و.. سرچ کن یوتیوب ی عالمه ویدیو میاره از رو اونا پیش برو

به نظرت چه ورزش خوبه شروع کنم همونو 

میخوام اندامم خوبه بشه و اینکه شاداب باشه پوستم

انواع برنامه ورزشی تو برنامه ی بازار هست...

تو نت هم همه ی ورزش ها هست مثلا پیاده روی در منزل 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

منم باید تو خونه ورزش کنم 

چند تا آپ دیدم ولی مهمه درست انجامش بدی به نظرم 

فک کنم جلوی آینه انجام بدی بهتر باشه حداقل ببینی درست انجام دادی حرکت رو 

Loos weight, female fitness 

به نظرت چه ورزش خوبه شروع کنم همونو میخوام اندامم خوبه بشه و اینکه شاداب باشه پوستم

ب نظرم هر ورزشی شاداب و سر حال میکنه من خودم شدیدا عاشق یوگام 

ولی برای ساختن هیکل خوب ورزشای بدنسازی خوبه 

یا مثلا ببین رو چی میخوای تمرکز کنی همونو سرچ کن مثلا بزن ورزش شکم پهلو 

یا ورزش باسن و بازو و..

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️