2777
2789
عنوان

بیاید میخوام به آشغال بودن خودم اعتراف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 66 پست
خیلی از دست خودم ناراحتم چرا اصلا ب اون موضوع فکر کردم

عزیزم آدمیزاده دیگه ..پیغمبر که نیستیم .هممون اشتباه زیاد داریم ریز و درشت ...دمتم گرم ❤️

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر ک زود فهمیدی

خدا دوسِت داشته ک کمکت کرده

منم به خاطر جنسیتم تا به دنیا اومدم ازم استقبالی نشد ولی الان همین بابام میگ سارا رو هیچ وق به هیشکی نمیدم چون کسی لایقش نیست

یه چیزی رم یادم رفت بگم 

توی محله ما خیلی وقت پیش یه خانم دو تا دختر داشت ، بعد یه مدت متوجه میشه حاملست نکنه بچه سومش هم دختر بوده ، خیلی ناراحت بود همه چی رو میزد میشکست که من دختر نمیخوام ... بخاطر همین بچه هاش رو تو خونه گذاشت رفت بیمارستان سقط کنه ، بعد از سقط برگشته بود خونه و دیده بود دو تا دختراش همدیگه رو خفه کردن کشتن ، از بچه ایی که خدا بهش داده بود ناسپاسی کرد خدا سه تارم از دستش گرفت.....

و این چیزی که گفتم واقعا اتفاق افتاده  و همه توی محلمون هنوزم که هنوزه دربارش حرف میزنن

یک‌هفته سفت و سخت بهش فکر میکردم تا اینکه دیروز عصر دلم سوخت برای اون بچه ک ممکنه ۵۰درصد دختر باشه ا ...

قلبت پاک بوده ،خداهم راضی نیست به خودت توهین کنی .الانم یه عده حرفای چرت ردن 

روی روحت اثر منفی داره تاپیک قفل کن  به جاش تاپیک مثبت بزن عزیزم

عزیزم اینکه دوست داری بچه سومت حداقل پسر باشه اصلاا ربطی به اشغال بودنت نداره و خیلی چیز طبیعی هستش اصلا خودتو سرزنش نکن همه همینن اصلا ذات ادمیزاد همینه انشالله که این پسر باشه و از هردو نعمت بهره مند بشی

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

احسنت بهت کع زود به خودت امدی اگه خدایی نکرده بعد سقط میفهمیدی چه اشتباهی کردی بیشتر عذاب وجدان میگرفتی.

انشا الله قدمش پر از خیر وبرکت باشه‌

نمیدونم چرا حس میکنم چون این کارو نکردی خدا بهت حتما پسر میده .من که آفریده خدا هستم با اینکه اینکارو نکردی منظورم سقطه .خوشحال شدم .اون بالا سری که مخلوق اونیه که تو شکمته ببین چقدر خوشحال شده .مطمعن باش دلت رو خوشحال میکنه.

خدا بهتون رحم کرده که از چنین گناه خطرناکی دور شدین.
بهش فکر نکنین و تلاش کنین برای آگاه کردن دیگران.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

نه حق داری سقط اش  کنی نه حق داری بخاطر جنسیت سقط اش کنی 

بذار بیاد طوری نیس بچه خوبه که

توبه کن و از بارداری لذت ببر 

و اگه بچه نمیخوای جلوگیری دقیق بکن

دوستت دارم

خیلی از دست خودم ناراحتم چرا اصلا ب اون موضوع فکر کردم

به نظرم بسپارش به خدا .

مطمعن باش خدا بهتر از اون چیزی که فکرش و میکنیم برامون برنامه میچینه .

اگر پسر بشه که خدا رو شکر جنس تون جور میشه 

اگرم دختر شد باور کن مامان سه تا دختر بودن رویاییه خیلی رویایی

😍

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اره وقتی بچه دومم دختر شد خیلی خوشحال شدم ک یه خواهر برای دختر اولمه ولی حرفای مردم ناراحتم‌میکرد تو ...

منم دو تا دختر دارم و اصلا برام مهم نیس سومی هم دختر باشه عاشق دخترم 

و حرف هیچس کوچکترین اهمیتی نداره