2777
2789
عنوان

تورو خدا بدون تعصب و دعوا نظرتون رو در مورد کودکان اتباع بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 57 پست
وقتی خودمون نداریم چرا اونا داشته باشن

در‌کنار کودکای ایرانی باهمون هزینه ای که یه ایرانی به مدرسه دولتی میده

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه پرسیدن داره مگه اسراییل و فلسطبن ندیدی خطرناکترین هستش مگه بچه های آیندی خودمون چه گناهی کردن؟مگه خودشون کشور ندارن؟تا کی باید اینقدساده لو باشیم به هم وطن آینده خودمون رحم نکنیم😭🤔

بچه ب دور از هر نژاد و قومیتی حق زندگی داره...

فکر‌کنم تنها نظری که به عدم تبعیض در مورد بچه ها اشاره کرد 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نه وقتی بچه های خودمون از تحصیل بخاطر هزینش محروم شدن چرا باید خارجی ها بیان رایگان درس بخونن اصلا م ...

خوب اینکه هزینه های تحصیل گرون شده و خیلیا نتونستن برن به نظرت دولت تقصیری نداره؟

در‌کنار کودکای ایرانی باهمون هزینه ای که یه ایرانی به مدرسه دولتی میده

شما تو یه کشور دیگه یه موزه رو بخواهی بازدید کنی باید بیشتر از افراد بومی اون کشور پول پرداخت کنی چون اومدی از امکانات اون کشور استفاده کنی

بعد چه دلیلی داره همون کودک افغانستانی ک میگید اندازه من هزینه کنه برای تحصیلش ،اندازه من پول باشگاه و شهربازی و مترو و اتوبوس بده؟

قطعا اگه هزینه زندگی براش اینجا به صرفه نباشه ۳۰ سال اینجا نمیموند اونم وقتی ک در کشور خودش صلحه و مشکل خاصی ندارن

این دیگه پرسیدن داره مگه اسراییل و فلسطبن ندیدی خطرناکترین هستش مگه بچه های آیندی خودمون چه گناهی کر ...

خیلی کشورهای دیگه هم هستن که موج پناهنده رفت شبیه اسرائیل و فلسطین شدن؟ بچه هارو محروم کردن بخاطرترس  فرار یا اشتباه یا هرچیه پدر و مادر؟ 

الان تعداد بچهای یه کلاس ابتدایی حداقل ۴۰ نفره

نمیدونم تا چه حد اتباع قاطیشونه ولی همین تعداد هم بیش از حده 

همینجوریش آموزش ایران افتضاحه 

تعداد بخواد بیشتر از این بشه نه معلم میتونه کنترل کنه نه کسی چیزی یاد میگیره اتباع هم که بچه زیاد دارن

من مخالف تحصیلشون نیستم اما کشور ما توانش رو نداره

لطفا لایک نکنید

شما تو یه کشور دیگه یه موزه رو بخواهی بازدید کنی باید بیشتر از افراد بومی اون کشور پول پرداخت کنی چو ...

پس اگه هزینه هاش بیشتر باشه و مالیات بیشتری بده به نظرت حقشه دیگه؟ 

میتونه بره کشور خودش تحصیل کنه نیازی نیست جای بچه های خودمون رو اشغال کنه توی مناطق محروم خیلی ها هستن که بخاطر نبودن شرایط نمیتونن درس بخونن 

برای چی باید دلم برای بچه بیگانه ای بسوزه که هیچ مهر و محبتی نسبت به ایران نداره؟! 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

چرا باید حق تحصیل رایگان و داشته باشن بچه های مملکت خودمون میرن دولتی اونجا برا ثبت نام پوستشون و می ...

منظور از رایگان همون درس خواندن تو مدارس دولتی که اسمش مثلا رایگانه با همون هزینه هایی که از ایرانی میگیرن

منظور از رایگان همون مقدار پولی که یه ایرانی تو مدرسه دولتی میده . چون تو قانون تحصیل رایگان برای هر ...

ببین بیا واقع بین باش الان مدارس دولتی ظرفیت محدود داره و هم وطنای خودت خیلیاشون تو میزای سه نفره تحشیل میکنن و سایر بچه ها تو مدارس تیز هوشان نمونه و هیئت امنایی و غیر انتفاعی کرور کرور پول بابت تحصیل بچه هاشون میدن اونوقت چرا باید یه افغانی بدون هزینه بورسیه بشه دستاوردش برا ایران چیه اگه این فرد بتونه فردای ایران رو بسازه حق با شما هست ولی اگه فقط هزینه بچه های کشورمون که تو روستا هم تعدادشون کم نیست به این بچه ها بدن ظلم در حق بچه های خودمونه آره هر بچه ایی حق تحصیل داره و این حق رو باید مسئولین کشورش برآورده کنن نه مردم کشور دیگه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

فکر‌کنم تنها نظری که به عدم تبعیض در مورد بچه ها اشاره کرد

هیچ دقت کردید که خونواده ایرانی برای رفاه اینده بچش نهایتا یکی دو تا بچه میاره و خونواده اتباع بخاطر هزینه تحصیل رایگان و حتی زایمان رایگان فرزند بیشتری داره و بزرگتر هم بشه برا خونوادش درامد زایی میکنه و تو چند سال اینده قطعا جامعه اتباع از جامعه ایرانی بزرگتر میشه و هیچ کشوری اجازه تغییر نسل رو به همین راحتی به هیچ کشوری نمیده؟

اینکه میفرمایید انسان دوستی نیست

نگاه کم عمق و ساده لوحانه هستش