2777
2789
عنوان

تورو خدا بدون تعصب و دعوا نظرتون رو در مورد کودکان اتباع بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 57 پست
خوب اینکه هزینه های تحصیل گرون شده و خیلیا نتونستن برن به نظرت دولت تقصیری نداره؟

درست هزینه ای اگه قراره بشه برای بچه های این وطن باید بشه نه خارجی ها مگه ما مهاجرت میکنیم جاهای دیگه هزینمون رایگانه که تو ایران باشه

فکر‌کنم تنها نظری که به عدم تبعیض در مورد بچه ها اشاره کرد

دیدم..لمس کردم...بغض کردم..یه خانواده اتباع همسایمون بودن ۱۵سال پیش...اینها کسب تومحله باشون رفت وآمد نداشت...فقط برا هرکاری میومدن خونه ما...مثن مهمون داشتن دختر کوچیکشون ک۱۰سالش بود می‌فرستادند برا نون.‌سیخ کبابی..و...این دختره حسرت می‌خورد ک همسناش میرن مدرسه بالباس مدرسه...و خوشحال و هیاهو دارن  اینم خیلی علاقه ب سواد داشت.‌‌یه کلاس نهضت سواد آموزی تو کوچمون بود داخل یه مغازه ۹متری...اینو بردیم با هزار التماس تو این کلاس ...همکلاساش بالای۴۵سال بودن  چ ذوقی می‌کرد الفبا یاد گرفته بود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کودکان مظلوم ترین و معصوم ترینهای عالم هستن و به هیچ وجه و حالتی نباید مورد ظلم یا بی مهری یا کم توج ...

اونا هم خودشون پدر ومادر دارن بزار هموطن های خودشون براشون دلسوزی کنن ماهم اگه قصدمون ثواب کردنه برا دانش آموزهای خودمون دلسوزی کنیم ،بعدش مگه همینجوری بچه میمونن این ها هم بزرگ میشن ،این مار توی آستین بزرگ کردن 👌🏼

منظور از رایگان همون درس خواندن تو مدارس دولتی که اسمش مثلا رایگانه با همون هزینه هایی که از ایرانی ...

وقتی خودمون امنیت شغلی و تحصیلی نداریم چرا باید دایه مهربان تر از مادر بشیم برا بیگانه ها 

بچه های بیچاره ما پدرشون درمیاد تا درس و تموم کنن بعد اون تازه باید ببین کجا میتونن برن کارگری کنن 

میتونه بره کشور خودش تحصیل کنه نیازی نیست جای بچه های خودمون رو اشغال کنه توی مناطق محروم خیلی ها هس ...

خوب به نظرت اون بچه تنهایی میتونه بره کشور خودش؟ 

پدر مادره نمیرن از ایران اون هم به اشتباه یا هردلیلی که پدر مادرش دارن باید بسوزه؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
پس اگه هزینه هاش بیشتر باشه و مالیات بیشتری بده به نظرت حقشه دیگه؟

اره

اگه مثلا من برا بچم یک میلیون بدم

و قرار باشه بچه اون اتباع ده میلیون بده

اونم با تعداد بچه بالا

اصلا میزاره بچش درس بخونه

میره مترو سوار بشه

میره دائم زایمان رایگان کنه تو بیمارستان دولتی

قطعا زندگی تو ایران براش به صرفه نیست و نمیمونه و برمیگرده کشورش

اونا هم خودشون پدر ومادر دارن بزار هموطن های خودشون براشون دلسوزی کنن ماهم اگه قصدمون ثواب کردنه برا ...

ایکاش کمی باطن قضایا رو هم دقت میکردین

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خوب به نظرت اون بچه تنهایی میتونه بره کشور خودش؟ پدر مادره نمیرن از ایران اون هم به اشتباه یا هردلیل ...

چرا وقتی پدر و مادرش براش هزینه نمیکنن باید از حق کودکان ایران براشون هزینه کنیم چرا هیچ کس برا ایرانیای مقیم خارج دلسوزی نمیکنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خوب به نظرت اون بچه تنهایی میتونه بره کشور خودش؟ پدر مادره نمیرن از ایران اون هم به اشتباه یا هردلیل ...

به هر دلیلی چرا میگید

خب برای پدر و مادرش زندگی در ایران از هر نظر به صرفه بوده که موندگار شده

اگه اون بچه ببینه پدر و مادرش نمیتونن مدرسه بفرستنش

یه رفت و امد ساده تو شهر براش گرونتر از شهروند ایرانی در میاد

یه شهربازی براش به صرفه نیس بره

یه نون خیلی گرونتر از شهروند ایرانیه

میبینه ایران براش جای خوبی نیس و میره کشور خودش

اگه تحصیل کنه و اینده دار بسه و حتی تو کار ازادش هم موفق بشه موفقیتش برا کشور خودسه و اونجا هم اباد میشه

مگه اینطوری نیس که همین کودکان و نوجوانان افغانی تو این سن و سال اومدن ایران

خب رفتن ب وطن خودشون تو نوجوونی ک چیز غیر عادی نباید باشه

به هر دلیلی چرا میگیدخب برای پدر و مادرش زندگی در ایران از هر نظر به صرفه بوده که موندگار شدهاگه اون ...

این همه ایرانی هایی که مهاجرت کردن و به یه جایگاه بالایی رسیدن مگه برگشتن ایران و موفقیتشون برای ایران شد؟ خوب بچه که خیلی از مشکلات رو اصلا نمیفهمه اگه هم بفهمه چجوری خودش تنهایی برگرده کشورش . پدر مادره نمیرن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بنظرتون سخته که تعداد فرزندانشون بیشتر از ماست؟شما اگه جیبت پر باشه دوس نداری خونت بجا یدونه بچه مثل ...

دوران پدربزرگ هامون با این که خیلی سخت بود و فقر بود اما باز تعداد بچه ها خیلی زیاد بود چون فرهنگشون اون بود. اللن هم پایین شهریا تعداد بچه هاشون بیشتر از بالاشهریاست

میتونه بره کشور خودش تحصیل کنه نیازی نیست جای بچه های خودمون رو اشغال کنه توی مناطق محروم خیلی ها هس ...

اون بچه چجوری پاشه بره کشور خودش؟ بیا فرض کنیم اون پدرمادر غلط کردن اومدن ایران الان هم نمیرن اون بچه ای که تو هیچ جریانی نقش نداشته باید محروم بشه ؟