2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم می‌تونه عقده ای باشه

135 بازدید | 18 پست

من کسی رو دوست داشتم که تو حرف زدنش زبونش می‌گرفت و تو جملات همیشه این اتفاق میفتاد ولی من هیچ وقت مسخره اش نکردم اتفاقا اعتماد به نفس بهش میدادم با حوصله بهش گوش میدادم 

اون همش میگفت از چی من خوشت اومده قیافه چندان خوبی ندارم و زبونم که... 

قیافه اش بد نبود ولی یکم بینی اش قوز داشت 

ولی اینا برام اصلا مهم نبود چون فکر میکردم ارزششو داره و.... 🥲💔

ولی رفته رفته خودشو گرفت در صورتی که من بهش پر و بال دادم 

و حالا ازم عیب و ایراد میگیره و.... 😔

آخه تو خودت چی داری که این شکل از من ایراد میگیری 

لعنت... لعنت به عشق که آدمو کور می‌کنه 

ببخش اما یاد اون کلیپ اینستا افتادم که داستان مشترک دخترا بود و داشت میگفت پسره هیچی نداشت هیچی بلد نبود من بهش پروبال دادم من راه رفتن یادش دادم🤣

حالا جدا از این یسری ها ظرفیت محبت مارو ندارن فکر میکنن وظیفه مونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا با همون بال و پری ک دادی پرواز میکنه میره. ادما لیاقت ندارن راستش رو بحوای

دیگه محل سگم بم نمیذاره 💔🙂

ولی یادش رفت.... خودشم باورش نمیشد کسی خوشش بیاد ازش 

من هیچ وقت هیچ وقت مسخره اش نکردم هیچ وقت ایراد نگرفتم ازش

گاهی اینکه زبونش می‌گرفت شدید میشد 

ولی من هیچ وقت به روش نیوردم 

ببخش اما یاد اون کلیپ اینستا افتادم که داستان مشترک دخترا بود و داشت میگفت پسره هیچی نداشت هیچی بلد ...

دیگه محل سگم بم نمیذاره 💔🙂

ولی یادش رفت.... خودشم باورش نمیشد کسی خوشش بیاد ازش 

من هیچ وقت هیچ وقت مسخره اش نکردم هیچ وقت ایراد نگرفتم ازش

گاهی اینکه زبونش می‌گرفت شدید میشد 

ولی من هیچ وقت به روش نیوردم 

دیگه محل سگم بم نمیذاره 💔🙂ولی یادش رفت.... خودشم باورش نمیشد کسی خوشش بیاد ازش من هیچ وقت هیچ وقت ...

میدونم عزیزم  تو کار اشتباهی نکردی

اون آدم ضعیف و بدبخته که حالا که یکم اوکی شده خودشرو میگیره و یادش رفته کی کمکش کرده 

استارتر بعضیا خودشون را خیلی پایین میبینند وقتی کسی که ازشون بیشتره باهاشون رفت و امد میکنه و بهشون بها میده، میگند چقدر این ادم کوچیکه که با منی که اینقدر حقیرم دوستی میکنه، روزهای اول به زور هم که شده نگهت میداره ولی بعد از کمی چنان میکوبوندت که خودت میمونی . بهت تا میتونند حس حقارت القا میکنند.

نکنید اینکارو، با کسایی که پایینتر از خودتون هستند اصلا همنشین نشید.

ولی از حرفت خوشم نیمد که دماغش قوز داشت یا زبونش میگرفت! اینا اصلا مواردی نیستند که بخوای دیگران را مسخره کنی یا حقیر بشماری، منظور من از لحاظ شخصیتی و فرهنگی و ذاتی بود.

میدونم عزیزم تو کار اشتباهی نکردیاون آدم ضعیف و بدبخته که حالا که یکم اوکی شده خودشرو میگیره و یادش ...

😔💔

و بازم این دل لعنتی بی قراری می‌کنه براش... 

لعنت به من که این آدم بی همه چیز رو وارد زندگیم کردم لعنت.... 

ممنون از اینکه وقت ارزشمندتون رو در اختیارم گذاشتید 

بهترینا رو برات آرزومندم ☺️

شاید اشتباه ما همینه🙂باید بزنیم تو سرشون. تا بمونن . یادشون نره چی بودن

😔💔

و بازم این دل لعنتی بی قراری می‌کنه براش... 

لعنت به من که این آدم بی همه چیز رو وارد زندگیم کردم لعنت.... 

بهترینا رو برات آرزومندم ☺️

😔💔و بازم این دل لعنتی بی قراری می‌کنه براش... لعنت به من که این آدم بی همه چیز رو وارد زندگیم کردم ...

دیگه چیزیه که شده به خودت سخت نگیر و سعی کن باهاش کنار بیای

خواهش میکنم امیدوارم حالت بهتر بشه 

استارتر بعضیا خودشون را خیلی پایین میبینند وقتی کسی که ازشون بیشتره باهاشون رفت و امد میکنه و بهشون ...

من هیچ وقت مسخره اش نکردم یا ازش ایراد به هیچ وجه نگرفتم 

خودش بهم میگفت مشکل نداری با اینکه زبونم میگیره و خب زبونش می‌گرفت دیگه مسخره که نکردم 

من گفتم بهش نه هیچ آدمی کامل نیست و هر کس به ایرادی داره 

بله خودش می دونست چقدر پایین تره منه و خودشم هی اینو میگفت ولی من واقعا دوسش داشتم چون خیلی خوب بود باهام 

ولی الان... اصلا حس میکنم میشناسمش 

بی محلی می‌کنه همش ایرادهای الکی ازم میگیره از چهره و اندامم و میزنه تو سرت 

بیخیال چه فایده... 💔

لعنت به من 

من هیچ وقت مسخره اش نکردم یا ازش ایراد به هیچ وجه نگرفتم خودش بهم میگفت مشکل نداری با اینکه زبونم می ...

حست را متوجهم، این عذابی که داری برای کارت میکشه بیشتر از کارهای اون طرفه، چون خودم دو سال پیش همچین بلایی سرم اومد، البته نه با جنس مخالف.

یاد بگیر خودتو همونقدری که هستی ببین با هرکس هم همنشین نشو.

بهش به دید تجربه نگاه کن، بیشتر از این خودت را تحقیر نکن، رهاش کن، تموم کن این رابطه ی تحقیرامیزو

حست را متوجهم، این عذابی که داری برای کارت میکشه بیشتر از کارهای اون طرفه، چون خودم دو سال پیش همچین ...

بله درسته 😔

این دل لعنتی ولی بی قراری می‌کنه... شرمنده خودم هستم از اینکه همچین آدمی رو وارد زندگیم کردم....عشق کورم کرد کرم کرد 

ببخشید وقت شما رو هم گرفتم 

بهترینا رو برات آرزومندم