2777
2789

میشه بگید برای پرستاری و یا هوشبری آوردن منطقه 1 و دانشکاه آزاد

چقدر باید سعی کرد؟ 

و میشه همینطوری آورد؟ 

مثلا حد رتبه بابد چقدر باشه

و یا اینکه از بین 300هزار متقاضی آزمون ممکنه 200هزار نفرشون سیاهی لشکر باشن و هیچ تلاشی نکنن؟ 

و اینکه اگه پیراپزشکی نیاوردیم چه رشته های دیگه ای آزاد میشه رفت؟ 

باید بخونید پر متقاضی هستن همینجوری نمیشه آورد 

بله خیلی ها سیاهی لشکر هستن اما خیلیان هستن که کلی زحمت کشیدن و رشته خوب میخوان 

حدود رتبه رو تو قلمچی میتونی چک کنی

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بخونید پر متقاضی هستن همینجوری نمیشه آورد بله خیلی ها سیاهی لشکر هستن اما خیلیان هستن که کلی زح ...

مثلا چقدرشون سیاهی لشکرن

تو مثلا چقدر تلاش کردی و رتبت چقدر شد؟ 

ی فرد که عادی تلاش کنه نه خیلی سخت رتبش چند میشه معمولا؟ 

نه همینجوری نمیشه رفت. باید یه حداقل ترازی بگیری

امتحانای نهایی هم اضافه شده و اتفاقا تاثیرش بیشتر از کنکوره اونارو خوب بدی کنکورتم یه حد معقولی بزنی خیالت راحته وه میاری

مثلا چقدرشون سیاهی لشکرنتو مثلا چقدر تلاش کردی و رتبت چقدر شد؟ ی فرد که عادی تلاش کنه نه خیلی سخت رت ...

من خیلی تلاش کردم حدودا شد ۲۰۰۰ منطقه۲

اگه معمولی بخونه 

یعنی هرروز بخونه مثلا روزی ۵.۶ساعت  و تست بزنه از مباحث احتمالا بین ۱۵تا ۲۰ هزار میشه رتبه اش

شما نباید سیاهی لشمر حساب کنی وگرنه خودتم جز اونا میشی باید از همین امروز استارت بزنی و کار کنی

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

باید خیلی تلاش کرد همینجوری الکی نیست پیراها طرفدار زیاد دارن 

شما چیکار با جمعیت سیاهی لشکر داری خودت تلاش کن 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

از کی شروع کردی پایه ات چطور بود و میانگین اوایل چقد میخوندی و کلا اواسط چقد میخوندی

عزیرم من پایه ام  بد نبود خصوصا زیست و شیمی

اوایلش که از آبان که شروع کردم روزی ۵.۶ ساعت میخوندم از بهمن به بعد هم خیلی بیشتر میخوندم و تست میزدم

روزی تقریبا ۹ ساعت اینا هرچی میشد سعی میکردم هرروز بخونم

من خیلی تلاش کردم حدودا شد ۲۰۰۰ منطقه۲اگه معمولی بخونه یعنی هرروز بخونه مثلا روزی ۵.۶ساعت و تست بزن ...

چی قبول شدی ؟

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه