2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم میخوام واس عروسیم هیلایت کرده بودم رو موهای طبیعی خودم که خرماییه واس عید میخوام یه رنگ روشن عسلی خوووش رنگ بدون دکلوره بزارم اما میخوام ترکیب رنگاشو بدونم که خوش رنگ و روشن بشه و با هایلایتام که تقریبا به پایه رسیده هارمونی قشنگی داشته باشه کسی بلده لطفا بگه

عزیزم میتونی بابونه آسیاب کنی با اکسیدان بزنی بارداری حالا چی میشه نه ماه رنگ نکنی من خیلی موامو رنگ میکنم ولی نه ماه بارداریم اصلا رنگ نکردم ولی زن پسر خالم تو بارداریش با بابونه واکسیدان رنگ میکرد با صابون پرطلایی هم رنده میکرد داخلشون خوب میشدن

عزیزم میتونی بابونه آسیاب کنی با اکسیدان بزنی بارداری حالا چی میشه نه ماه رنگ نکنی من خیلی موامو رنگ ...

آخه نمیدونستم رنگم ضرر داره

سلامتی همه نی نی های توراه صلوات