2777
2789
عنوان

خوشبحال دوستم الحمدلله خیلی خوشه

91 بازدید | 9 پست

این ماه دوبار مسافرت رفته.بخوام حساب کنم از بعد عید تا الان فکر میکنم ۵ یا ۶بار مسافرت رفته.هر بارم میره ۱۰روز میمونن مسافرت.چون شوهرش خودش صاحب کسب و کاره ماشالا درامدشم خیلی خوبه.

من از مهرماهه مسافرت نرفتم،اونم چی هروقت بریم ۳روزه سریع برمیگردیم.چون شغل شوهرم تمام وقته درامدشم جوری نیست که همش بشه باهاش مسافرت رفت.برای امشبم همین دوستم ویلا اجاره کردن تو یه جای خوش آب و هوا،شبی ۷میلیون.الان بیرون بودم شوهرشو تو فروشگاه دیدم اومد کلی خوراکی خرید برن گردش....منم مثل همیشه خوشی بقیه رو تماشا میکنم😂

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من به دوستم حسادت نمیکنم به حالش غبطه میخورم.شوهرمم طفلی بدون اینکه بگم متوجه میشه شرمنده میشه‌.منم میگم بهش من تورو قبولت دارم میدونم یه روزی توهم پیشرفت میکنی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه زندگی ها مثل هم نیستنالهی شماهم همیشه تو خوشی غلط بزنی

آره عزیزم میدونم.کاش روزای خوشی ماهم برسه😔

اگه بهونه نمیاری بچه کوچیک دارم شوهرم نمیزاره کار کنم و.‌‌..

برای خودت ی شغلی متناسب با استعدادت دست و پا کن

خودت با شوهرت کار کنی زودتر میرسی به خوشی مورد علاقت

تا اینکه فقط شوهرت کار کنه زندگی بچرخونه

من به دوستم حسادت نمیکنم به حالش غبطه میخورم.شوهرمم طفلی بدون اینکه بگم متوجه میشه شرمنده میشه‌.منم ...

همه ک نمیان مشگلاتشون داد بزنن ..سعی میکنن هر چی هست ظاهر حفظ کنن ...خبر نداری از زندگی اونا فقط ظاهر میبینی

پس غصه نخور

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اگه بهونه نمیاری بچه کوچیک دارم شوهرم نمیزاره کار کنم و.‌‌..برای خودت ی شغلی متناسب با استعدادت دست ...

بله،تازه یه شغلی گرفته بودم دستم باردار شدم.همش باید سر پا باشم تو اون شغلم درامدشم خوب بود

بله،تازه یه شغلی گرفته بودم دستم باردار شدم.همش باید سر پا باشم تو اون شغلم درامدشم خوب بود

آرامشتو فدای ظاهرخوشبخت نکن همینکه بتونی در آرامش دوران بارداری روبگذرونی آرزوی خیلیاست

همه ک نمیان مشگلاتشون داد بزنن ..سعی میکنن هر چی هست ظاهر حفظ کنن ...خبر نداری از زندگی اونا فقط ظاه ...

میدونم،از مشکلاتشونم خبر دارم.اونا هم مشکل دارن ولی همیشه برا فرار از مشکلاتشون میرن سفر و تفریح.من کجا برم؟میمونم خونه دیوونه تر میشم🙂

آرامشتو فدای ظاهرخوشبخت نکن همینکه بتونی در آرامش دوران بارداری روبگذرونی آرزوی خیلیاست

ان شاءالله.دعا کن به راحتی فارغ شم