این ماه دوبار مسافرت رفته.بخوام حساب کنم از بعد عید تا الان فکر میکنم ۵ یا ۶بار مسافرت رفته.هر بارم میره ۱۰روز میمونن مسافرت.چون شوهرش خودش صاحب کسب و کاره ماشالا درامدشم خیلی خوبه.
من از مهرماهه مسافرت نرفتم،اونم چی هروقت بریم ۳روزه سریع برمیگردیم.چون شغل شوهرم تمام وقته درامدشم جوری نیست که همش بشه باهاش مسافرت رفت.برای امشبم همین دوستم ویلا اجاره کردن تو یه جای خوش آب و هوا،شبی ۷میلیون.الان بیرون بودم شوهرشو تو فروشگاه دیدم اومد کلی خوراکی خرید برن گردش....منم مثل همیشه خوشی بقیه رو تماشا میکنم😂
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
من به دوستم حسادت نمیکنم به حالش غبطه میخورم.شوهرمم طفلی بدون اینکه بگم متوجه میشه شرمنده میشه.منم میگم بهش من تورو قبولت دارم میدونم یه روزی توهم پیشرفت میکنی
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.