2777
2789
عنوان

خبر بارداری به خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 80 پست
شوهرم ذوق زده شد تا آزمایش مثبت شد به خانوادها گفت ولی به فامیلا بعد تشکیل قلب گفتیم

خوبه باز مادرت و مادرشوهرت دهن لق نبودن به کسی بگن

من مشکلم با خبرکشی مادرم و مادرشوهرمه اونا بفهمن کل شهر فهمیدن

من عاااشق زمستونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوه اول پسریشونه .خب کی بگم؟ اخه گفتم خیالم کامل راحت شه

به نظرم زود نگو

والا ما تویی ساختمان هستیم

هر هفته خواهر شوهره بالاست

وقتی کلا شکم گنده شد من فهمیدم و همون موقع سریع گفتم مبارکه

من همون موقع که باردارشدم مادرشوهر فضول از قبل هر وقت منو می دید می گفت حامله ای 

خودشون زود فهمیدن کلا همه چی مخفی می کنن

شوهرم ذوق زده شد تا آزمایش مثبت شد به خانوادها گفت ولی به فامیلا بعد تشکیل قلب گفتیم

وای نه من به شوهرم خیلی تاکید کردم نگه 😂

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب چرا به خانواده خودتون گفتید نمیخوام ناراحتتون کنم ولی تبعیض قائل شدین اگه نمیخواستین بگین به خانو ...

چون از مسیر ناباروریمون کامل اطلاع داشتن دیگ نمیدونم چجوری اصن گفتم انقد هول کردم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه فکر میکنی ناراحت میشن که نگفتی بعد تشکیل قلب بگو اگه ناراحت نمیشن بعد ان تی بگومن بچه سومم رو چه ...

اگ بعد تعیین جنسیت بگم صد درصد خب ناراحت میشن شاید به روم نیارن اما خب بعد ان تی میزارم یکم بگذره بعد میگم احتمالن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه باز مادرت و مادرشوهرت دهن لق نبودن به کسی بگنمن مشکلم با خبرکشی مادرم و مادرشوهرمه اونا بفهمن ک ...

نه مامانم که با فامیلا زیاد در ارتباط نیست مادرشوهرمم دهن لق ولی برادر شوهرم که دکتر گفت حق ندارین بگین بذارین خیالمون راحت شه بعد مادرشوهرمم به حرف اون خیلی گوش میده نگفت من پدر شوهرم خیلی دهن لق به زور جلوش گرفتن نگه  

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من یه بار دو ماهگی گفتم بچه نموندالان تصمیم‌دارم باردار شدم تا سه ماهگی به مادر خودمم نگم چهارماهگی ...

خب میدونی منم از همین نگرانم واقعا میگم حداقل سه ماهم تموم شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای نه من به شوهرم خیلی تاکید کردم نگه 😂

شوهر من می‌گفت بذار تو خوشیمون شریک باشن منم به حرفش احترام گذاشتم آخه دو تا خانواده نوه اول و خیلی ذوق زده شدن شوهرم به خاطر این می‌گفت جفتشون منتظر نوه بودن 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

خب میدونی منم از همین نگرانم واقعا میگم حداقل سه ماهم تموم شه

عزیزم میشه برا منم  دعا کنی باردار باشم 

اسمم محدثه 

منم ده ساله اقدامم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀