2777
2789
عنوان

خبر بارداری به خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 80 پست
خواهرا و برادرای شوهرم میدونن ولی پدر و مادرش هنوز نمی دونن ، هفته ۲۷ بارداریمالبته من سقط مکرر بودم ...

ایشالا سالم بغلش کنی عزیزم ♥️

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب همونقدر که نوه خانواده شماست نوه اونا هم هستدلیل اینهمه تبعیض چیه مگه چه فرقی دارن اینا پدر مادر ...

اخه من پارسال یه سقط داشتم سر این خیلی نگرانم گفتم خیالم کامل راحت شه بعد بگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ذوق زده شد تا آزمایش مثبت شد به خانوادها گفت   ولی به فامیلا بعد تشکیل قلب گفتیم 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

نه بهشون بگو حتما یه جعبه شیرینی بگیر برو خونشون و خبر بارداریت رو بده و حتما ازشون مژدگونی بگیر بز ...

ما شهرستانیم و از هم دوریم اخه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه من پارسال یه سقط داشتم سر این خیلی نگرانم گفتم خیالم کامل راحت شه بعد بگم

خب چرا به خانواده خودتون گفتید 

نمیخوام ناراحتتون کنم ولی تبعیض قائل شدین اگه نمیخواستین بگین به خانواده خودتونم نمیگفتین 

اگه فکر میکنی ناراحت میشن که نگفتی بعد تشکیل قلب بگو اگه ناراحت نمیشن بعد ان تی بگو

من بچه سومم رو چهار ماهه بودم خودمم اطلاع نداشتم وقتی فهمیدم بهشون گفتم میخواستن دوشقم کنن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شوهرم ذوق زده شد تا آزمایش مثبت شد به خانوادها گفت ولی به فامیلا بعد تشکیل قلب گفتیم

از هر دو طرف نوه اول و واقعا خوشحال شدن من سونو انتی رفتم فیلم گرفتم واسه دوتا خانواده فرستادم خیلی خوشحال شدن به هر حال نوشون

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

هفته ۲۰ بهشون گفتم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫