2777
2789
عنوان

خبر بارداری به خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 80 پست
من ک همون اول فهمیدم باردارم ولی چقد خوبه ادم دیر متوجه شه استرسش کمتره

سلام گل

یه سوال داشتم میگم روزی که میریم سونوی تشکیل قلب صدای قلبش هم میذارن یا نه هفته های بالاتر میذارن برامون؟

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلیه سوال داشتم میگم روزی که میریم سونوی تشکیل قلب صدای قلبش هم میذارن یا نه هفته های بالاتر می ...

عزیزم واس من نذاشت خودمم انقد هول بودم یادم رفت از دکتر بخوام که بزاره واسم🥲البته میگن تو هفته های پایین نمیزارن چون واس جنین مضره 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم واس من نذاشت خودمم انقد هول بودم یادم رفت از دکتر بخوام که بزاره واسم🥲البته میگن تو هفته های ...

اهان اره درسته معمولا نمیذارن هفتت رفت بالاتر بعد میذارن به امیدخدا😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

ایشالااا شما چند هفته ای؟

من یکی دوروز دیگه میشم شش هفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40