2777
2789

سلام

من چادر عربی ساده اش رو میخوام بخرم

با جنس های مختلف قیمت ها متفاوته

کر ایرانی رو میگن زود خراب میشه متاسفانه، جنس مای باخ رو هم زده که من نمیشناسم و پارچه های کره ایش قیمت خیلی میره بالا

کدوم رو بخرم؟

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر پول داری؟ اگه می تونی یه چیز بهتر بردار یه بار هزینه می کنیولی تا عمر طولانی تری داره برات

سلام 

راستش برای استفاده ی روزمره چادر دارم

یه مجلسی می خواستم، مامانم هم میگه یه جنس خوب بردار

می بینم جنس خوب زیر دو تومن واقعا نیست

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

من یه مدل حریر اسود خریدم حدود ۴۵۰البته پارسالتا حالا که خوب بوده

واقعا؟

الان ارزون ترین جنسشون بالای یک میلیونه

سلام راستش برای استفاده ی روزمره چادر دارمیه مجلسی می خواستم، مامانم هم میگه یه جنس خوب بردارمی بینم ...

برای استفاده مجلسی جنس خیلی فرق نداره. زیاد که نمی پوشی.

جنس معمولی ولی کارشده بردار

برای استفاده مجلسی جنس خیلی فرق نداره. زیاد که نمی پوشی.جنس معمولی ولی کارشده بردار

راستش من چادر کار شده رو برای خودم نمی پسندم، چادر ساده دوست دارم

یا اوناییکه سر آستینشون یه حاشیه ی ظریف داره