2777
2789

دلیلش اینه حسشو ندارم

وگرنه امیدوارم جنگ نشه

کاش مجازی بشه فقط

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا حضرت عباس. مو به تنم سیخ شد دیدم یکی عین حرف الان دل منوووو زد🙀من فقط دو روز مونده امتحاناتم شرو ...

منم آدم تنبل و درس نخونی نیستم ولی واقعا نمی‌دونم چمه هی حس میکنم میخونم ولی ی چیزی میشه امتحانا باز کنسل میشن

منم آدم تنبل و درس نخونی نیستم ولی واقعا نمی‌دونم چمه هی حس میکنم میخونم ولی ی چیزی میشه امتحانا باز ...

من ترما قبل دو روز مونده به امتحانا کل کتابامو خونده بودم الان نمیدونم چه مرگمه. حتی شروع هم نمیکنم. به شدت بی انگیزه شدم از ج تا حالا😭😭

من ترما قبل دو روز مونده به امتحانا کل کتابامو خونده بودم الان نمیدونم چه مرگمه. حتی شروع هم نمیکنم. ...

اکثر دانشجوها اینجوری شدن 

چون وقفه افتاد بین امتحانا وگرنه اگ همون خرداد می‌گرفتن اینجوری پیش نمیومد

منم آدم تنبل و درس نخونی نیستم ولی واقعا نمی‌دونم چمه هی حس میکنم میخونم ولی ی چیزی میشه امتحانا باز ...

من همون هفته ای که جنگ شد تک تک دانشگاه ها یا مجازی میکردن یا تعطیل من بیخیالش شدم درس نخوندم با اینکه فرداش امتحان داشتم

دیگه گفتم قطعا دانشگاه ما هم تعطیل میشه

ولی خوب نشد و اینو اخر شب اعلام کردن که امتحانا حضورین

و اینکه سر یه ماجرایی یه فشار روانی اومد روم همزمان شد با این موضوع اصلا حالم خوب نبود

به زور نشستم تا صبح خوندم و فرداش امتحان برگزار شد

از شانس من مراقب نمیذاشت سر تکون بدیم منم دقیقا رو به روی مراقب نشسته بودم

نتیجش شد یه 15 خیلی زیبا

دیگه از اون به بعد به این حسا اعتماد نمیکنم میشینم میخونم

اکثر دانشجوها اینجوری شدن چون وقفه افتاد بین امتحانا وگرنه اگ همون خرداد می‌گرفتن اینجوری پیش نمیومد

من علاوه بر اون امتحانای لغو شده خرداد. ترم تابستون هم برداشتم. چون فکر میکردم مجازی میشن. الان مثل خر تو گل موندم😭فقط استرس دارم ولی هیچی شروع نمیکنم

من همون هفته ای که جنگ شد تک تک دانشگاه ها یا مجازی میکردن یا تعطیل من بیخیالش شدم درس نخوندم با این ...

من انقد بدنم خسته و داغونه حتی یه شب هم نمیتونم بیدار بمونم بخونم مثل سگ خمیازه میکشم و کله م ول میشه😩

من پایان‌نامه دارم قبلا کلی درس می‌خوندم دانشجوی ممتاز بودم و باانگیزه بودم و مقاله دانلود کرده بودم الان به حدی حوصله ندارم که دلم می‌خواد کلا ولش کنم تمام انگیزم از دست رفته