2777
2789

نه بابا من از همون ۱ تیر شروع کردم و اصلنم برام مهم نبود

با اینکه تازه شهر ما هم جز شهرایی بود که بیشتر حملات و داشت

کل جهانم زیر و رو بشه مطمئن باش با درس خوندنت ضرر نمیکنی و ارزششو از دست نمیده 

پس نمیشه بریم تو فکر موضوعی که حتی هنوز اتفاق نیفتاده و پیشاپیش عزا بگیریم و خودمونو از کار و زندگی بندازیم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقد بدنم خسته و داغونه حتی یه شب هم نمیتونم بیدار بمونم بخونم مثل سگ خمیازه میکشم و کله م ول میش ...

منم اصلا ادم شب خونی نیستم

ولی خوب چاره ای نداشتم مجبور بودم:)

از شانس من کل امتحاناتمون حضوری برگزار شد تموم که شد تازه اعلام کردن بقیه امتحانا مجازی:/

من کلا کتاب باز میکنم سردرد میشم. فکرم همه جا میره جز کتاب🥴

من ترمای قبل معدل الف بودم. الان بعیده حتی نمره پاسی هم بیارم. خدایا چه مرگمه. انقد فکرم مشغول میشه بعدم سریع کتابو میبندم میگم ولش کن

من ترمای قبل معدل الف بودم. الان بعیده حتی نمره پاسی هم بیارم. خدایا چه مرگمه. انقد فکرم مشغول میشه ...

من دیروز برنامه ریزی کردم اما نشد. امروز هم گفتم میخونم ولی فعلا نشد😐ولی خب واقعا متوجه هم نمیشم 🥴

من دیروز برنامه ریزی کردم اما نشد. امروز هم گفتم میخونم ولی فعلا نشد😐ولی خب واقعا متوجه هم نمیشم 🥴

منم چند روزه جدی میگم بشینم بخونم اما باز نمیشه. دیشب قهوه خوردم گفتم تنبیهی که این همه مدت نخوندم تا صبح بخونم. اما پنج دقیقه نشد خمیازه کشیدم. مارمولکی که اومده چند وقته تو ایوون رو بهانه کردم اومدم تو خونه خوابیدم

الان کدوم دانشگاهها امتحاناتشون مجازی شده؟ چرا ما رو مجازی نکردن؟

تا جایی که میدونم فقط دانشگاه ازاد

دیگه پیام نور و دانشگاه های دولتی و علمی کاربردی و اینا همه حضورین

نه بابا من از همون ۱ تیر شروع کردم و اصلنم برام مهم نبودبا اینکه تازه شهر ما هم جز شهرایی بود که بیش ...

عزیزم تو کنکوری ای 

منم وقتی کنکور داشتم خیلی اتفاقای زیادی هم تو کشور افتاد و هرج و مرج شد ولی من فقط درس میخوندم 

ولی دانشگاه کلا فرق داره 

وقتی بیای میفهمی