2777
2789

من باخالم قهرم نمیخامم ببینمش (اینو بگم این خالمو خیلی دوس داشتم همه چیمو بش میگفتم مث رفیقم بوداز ی جایی ب بعد اجتناب کردم دیگ محرم حسابش نکردم)

همه جمعن خونه مادربزرگم من نرفتم چرا چون یکی از خاله هام ک همش ب من تیکع کنایه میزنه اونجاس دفعه پیش با گزیه اومدم خونمون انقد ک بمن کنایه میزنه و سرکوفت اون دختز خالمو زد بهم 

حالا مادربزرگم زنگ زده خونمون صدتا حرف بم گفت ک کینه ای هستی بد حالی داری تو نمیتونی ایندع با خانواده شوهر بسازی پاشو بیا خالتو ببین انقد کشش ندع 

ب امام حسینی ک فردا عزاشه این خالم همش منو نارحت میکرد من نادیده میگرفتم جوابشم میدادم اتفاقا ن اینکه سکوت کنم اما خب بعدش اصابم خورد میموند نمیتونستم خودم اروم کنم 

الان باز مامانم زنگ زد بهم میگ خالت اینجاست میگ بهش یگو من کاری ب کارش ندارم من چیزی نگفتم بهش چرا الکی از من دلخوره 

دیگ چی میخاد بگه؟ هی ذره ذره خورد میکنه مثلا چی میخاد بگه؟؟

مشکلت اینکه به حرفا آدما زیاد اهمیت میدی

حالا تیکه بندازه انداخت که انداخت اصلا چرا جوابشو میدی؟؟

امضام شماره ۱ و ۴ و ۷

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

چرا واقعا اینجوری هستن

منم یکی از عمه هام اینجوری هست 

ولی هیچکی هیچی نمیگه بهش 

منم ناراحت بشم هیچکی براش مهم نیست 

خوشبحالتون که برای بقیه مهم هستید بهتون زنگ میزنن

به نظرم برید اگر چیزی گفتن بلند له همه بگید برای همین کاراش و حرفاش هست که نمیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت اینکه به حرفا آدما زیاد اهمیت میدیحالا تیکه بندازه انداخت که انداخت اصلا چرا جوابشو میدی؟؟امضا ...

مرسی چ نکات خوبی تو امضات گفتی 

دقیقن من باید یادبگیرم بی اهمیت باشم ب حرفاشون اما بودن کنار اونام برام لذت بخش نیس خوب کاری میکنم ک نمیرم؟

ببین وقتی جواب نمیدم اون جری تر میشع بامامامانمم همین کار کرد اون جواب نمیداد این شیر شد دیگ سایه نحسش نمیشع از مامانم برداشت انقد ک زیر سلطه خالمع فک میکنع منم مث مامانمم هرچی میخاد میگ بهم

مرسی چ نکات خوبی تو امضات گفتی دقیقن من باید یادبگیرم بی اهمیت باشم ب حرفاشون اما بودن کنار اونام بر ...

هر چیزی که حالمونو بد کنه پس ازش فرار کنیم درست نیست. پس فردا تو محل کار همکارت ادم بدی باشه میخوای چیکار کنی؟ نری سرکار؟ الان تو نری ارتباطات خانوادگی کم میشه بقیه اعصابشون خورد میشه برو ولی با کسی کاری نداشته باش. 

از طرفی پاسخ ندادن با تحت سلطه کسی بودت فرق داره! طرف میگه وای چقدر زشتی بگو باشه من زشت یا اصطلا وسط جملش بلند شو برو انگار وجود نداره. ولی وقتی داره بهت زور میگه یا دخالت میکنه باید حق خودتو بگیری اینا خیلی باهم فرق داره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
هر چیزی که حالمونو بد کنه پس ازش فرار کنیم درست نیست. پس فردا تو محل کار همکارت ادم بدی باشه میخوای ...

خیلی حرف درستی گفتی 😭فک کنم مشکل ازرمنه 

بخدا من چن تا محل کار تو تایم کم عوض کررم چزا؟ چون ادماش بد بودن هی اینجا تاپیک میزدم میگفتن ادم روانش مهمترع اعصابش مهمتره برو ی جا دیگ کار کن پیش اینا نباش دیگ 

هی اینجوری میگفتن منم سریع عوض میکردم چون جاها قبلی یابم تیکه مینداختن یا بدرفتاری میکردن اما دیدم اشتبا میکردم 

همه جا از این ادما هس 

خیلی حرف درستی گفتی 😭فک کنم مشکل ازرمنه بخدا من چن تا محل کار تو تایم کم عوض کررم چزا؟ چون ادماش بد ...

بله ادم روانش مهم تره ولی دقیقا روان وقتی درست میشه که تو سختی باشی و یاد بگیری چطوری حلش کنی. قرار نیست همیشه همه چیز گل و بلبل باشه. 

حتما کتاب اوضاع خیلی خراب است جان منسن بخون

مرسی بابت پیشنهادت باش حتما پس میگی من برم خونه مادربزرگمرارع؟

بله حتما برو