2777
2789
عنوان

13 سال اختلاف سنی زیاده ⁉️🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 42 پست

اختلاف سنی زیاده بعد ازدواج هم رو درک نمیکنید به مشکل میخورید

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

فقط و فقط به طرف و طرز فکرش بستگی داره

اگ طرز فکرش به شما بخوره عالیه

یکی از دوستام با ۱۵ سال اختلاف سن با همسرش بهترینن زندگیو دارن چون دقیقا طرز فکراشون مثل همدیگه س و مثل هم فکر میکنن 

یکی دیگ هم با ۵ ۶ سال اختلاف سن انقدر باهم اختلاف و مشکل دارن چون طرز فکر و افکارشون باهم فرق میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مخالفم

هم اینکه اختلاف سنیتون خیلی زیاده و بعدا خیلی مشکل‌ساز میشه

هم اینکه سن تو کمه واقعا. تو الان داری زیرساختهای زندگیتو شخصیتتو میسازی

هیجان داری کلی تجربه باید کسب کنی

اون همه این راهها را رفته و الان به آرامش نیاز داره 

و اینم در نظر داشته باش ممکنه کسی هم هم دوره‌ی خودش قبولش نکرده اومده سراغ یه آدم بیتجربه که بتونه بیشتر کنترلش کنه

اگه حرف مردم برات مهمه اصلا نکن و اگه دل خودتون دوتا راضیه بکن فقط یه ریزه کاریایی‌ رو دقت کن مثلا اگه خیلی شر و شور هستی و اون اصلا نیست تکلیفتو روشن کن کلا اصولتو بگو که راحت بشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مردی که خودش از جوونی و کله شقی گذار کرده و وارد مرحله ثبات و منطق زندگیش شده و دنبال دختربچه ۱۹ ساله ست، یعنی یه موجود مطیع میخواد که صرفا به خواسته هاش تن بده و ایشون هر جور دلش خواست اون دختر رو بازی روانی بده

چرا نمیره سراغ همسن خودش؟ چون همسن خودش منطقش کامل شده، سریع دلشو نمیبازه، خواسته‌هاش برآورده نشه طغیان میکنه

پس به دست آوردنش سخت تره و ایشون آدمش نیست

میاد با بچه سال که ازش سوء استفاده کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نباید حس بدی داشته باشین خلاف شرع که نیست عزیزم

شرع و عقل از نظر من یکی هستن 

عقل میگه پسری که بالای سی سالشه و دختر ۱۹ ساله رو پسندیده نگاهش به ازدواج خیلی جنسیه چون اون دختر خانوم ۱۹ ساله تا اون سن تجربیات زیسته خاصی نداره که تفاهم عامل پیوندشون بشه. تنها داراییش مونث بودنه تا اون سن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اختلاف سنی کمتر از 4 سال هم جالب نیست. به نظرم اتفاقی که رخ می ده خانم نمی تونه به همسرش تکیه کنه. حس می کنه خودش باید وارد تمام جوانب زندگی بشه. یعنی هم نقش زن رو داشته باشه و هم بخشی از نقش مرد رو داشته باشه. مرد هم سرخورده میشه از این که کسی بهش تکیه نمی کنه.

شنیدم دکتر ها میگن توی این شرایط زن حس مادر بودن نسبت هم همسرش پیدا می کنه. من زن نیستم که این رو متوجه بشم. ولی خواستگاری خانمی رفته بودیم که 2.5 سال اختلاف سنی داشتیم. شرایط جالبی نبود. مغز زن و مرد با هم فرق می کنه. مغز زن از همون 12 سالگی نسبت به زندگی کامل میشه. مغز مرد تا شاید 19 سالگی فقط روی حرفه و کار تکمیل میشه، بعدش به بقیه زندگی نگاه می کنه. برای همین گفته میشه خانم ها 6 سال عقلی از مرد ها جلو تر هستند. اگر هم به دور خودمون نگاه کنیم این مشهود هست. دختر بچه 15 ساله تقریبا تمام کارهای زندگی شخصی خودش رو انجام میده ولی پسر تا 20 سالگی هنوز درگیر این هست جوراب شسته برای فردا داره یا نه. اصلا مغزش به این قسمت زندگی بها نمی ده. فعلا درگیر این هست که مثلا چطوری واشر سر سیلند عوض کنه که پول در بیاره. بعدش متوجه این قسمت از زندگی میشه.